Ισπανία

Η Σεβίλλη επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Μοράτα

Οι Ισπανοί θέλουν να αποκτήσουν τον Μοράτα, θεωρούν όμως ότι θα είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι. Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι η εναλλακτική λύση.

Το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για να αποκτήσει ως δανεικό από την Τσέλσι τον Άλβαρο Μοράτα μέχρι το τέλος της σεζόν, επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών, Χοακίν Καπαρός. Ο Μοράτα έχει πετύχει 16 γκολ για τους «Μπλε» από τον Ιούλιο του 2017.

«Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρει ο Μοράτα, αλλά είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο παίκτης ίσως να θέλει να έρθει εδώ, όμως είναι περίπλοκο, αφού η Τσέλσι είναι ένα κλαμπ με το οποίο δύσκολα διαπραγματεύεσαι», είπε ο Καπαρός στο επίσημο κανάλι της ομάδας και τόνισε ότι είναι περισσότερο αισιόδοξος για τον 23χρονο φορ της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ Ελ Χανταντί.

«Ο Μουνίρ είναι μια επιλογή. Είναι ένας νέος παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ που θέλουμε. Το συμβόλαιό του τελειώνει τον Ιούνιο και φαίνεται ότι έχει πει στην Μπαρτσελόνα ότι δεν θα το ανανεώσει, αλλά δεν ξέρω για τον Γενάρη. Ο Μουνίρ είναι από τους παίκτες που παρακολουθούμε χρόνια. Δεν υπάρχει ντιλ αυτή τη στιγμή, αλλά και να υπήρχε δεν θα το έλεγα στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x