Αγγλία

Η σέλφι του Κλοπ που έκλεισε την μεταγραφή!

Γιατί καμιά φορά μπορεί να σου συμβεί, αυτό που ούτε καν τολμάς να ονειρευτείς…

Ο Ράγκναρ Κλαβάν, μετράει ήδη δύο συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που πριν από λίγο καιρού δεν περνούσε καν από το μυαλό του.

Ο αμυντικός από την Εσθονία απολάμβανε τις καλοκαιρινές διακοπές του στο εξοχικό του, όταν έλαβε –υποτίθεται από τον Γιούργκεν Κλοπ- ένα μήνυμα στο κινητό του που έγραφε αν θα τον ενδιέφερε μια μεταγραφή στην Λίβερπουλ.

Αρχικά υπέθεσε (αυτό που θα υπέθετε οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος) ότι κάποιος φίλος του του κάνει πλάκα. «Δεν σε πιστεύω. Χρειάζομαι αποδείξεις», απάντησε ο Κλαβάν, ώσπου έλαβε την πιο τρανταχτή απόδειξη: μια χαμογελαστή σέλφι του Γερμανού τεχνικού! Και κάπου εκεί φάνηκε να πείθεται…

«Ονειρευόμουν 22 χρόνια να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Και τώρα, όχι μόνο έχω την ευκαιρία να το κάνω, αλλά μιλάμε και για την Λίβερπουλ. Ήμουν σε φάση: «Σοβαρά τώρα; Μου συμβαίνει κάτι τέτοιο;», δήλωσε ο 30χρονος αμυντικός και συνέχισε: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ρωτούν τον μάνατζέρ τους: «Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για μένα;». Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκεσαι σε λίστα με άλλους 20 προτεινόμενους. Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί ο Κλοπ να ενδιαφέρεται για μένα».

Και φυσικά δεν χρειαζόταν πολύς χρόνος για να αποφασίσει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άουγκσμπουργκ: «Δεν ήθελα κάτι άλλο για να πεισθώ. Είπα στον προπονητή αμέσως ότι αν έχω μια πιθανότητα να πάω (στην Λίβερπουλ), δεν υπάρχει άλλος σύλλογος για μένα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x