Stoiximan Super League

Η στιγμή που ο οπαδός πετάει το κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς (pics)

Δείτε «κλικ» από τη στιγμή που ο ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού, που συνελήφθη ύστερα από τις κινήσεις της «πράσινης» ΠΑΕ, πετάει το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς.

Δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη στιγμή που ο 22χρονος οπαδός, πετάει το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play offs έρχονται στη δημοσιότητα.

Τις δημοσιεύει το site bloko.gr και αναφέρει παράλληλα το παρασκήνιο της υπόθεσης, το πως δηλαδή έφθασαν στα ίχνη του οι Αρχές.

Ο οπαδός που καθόταν πάνω από τον πάγκο του «δικεφάλου του Βορρά» δεν είχε και τόσο καλό σημάδι τελικά. Έριξε την μπύρα, το κουτάκι προσέκρουσε στον πάγκο και κατέληξε στο κεφάλι του Σέρβου τεχνικού, που έπεσε στο έδαφος αρχικά και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά το ντέρμπι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έφυγε αρκετό από το περιεχόμενο πριν πέσει στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ, οπότε έγινε πιο ελαφρύ.

inner

inner

Επίσης, γίνεται λόγος για τη συμβολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έκανε ευκολότερο το έργο της Αστυνομίας.

«Στην ειδική υπηρεσία της αστυνομίας, δόθηκαν τα βίντεο και μια ... "πανοραμική" φωτογραφία με άνω των 200 ατόμων που κάθονται στην κερκίδα πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, με τους περισσότερους να φορούν πράσινες φανέλες. Και όπως προέκυψε, λίγο πριν από την εκτόξευση του μεταλλικού αντικειμένου, ο χούλιγκαν έφυγε από τη θέση του, πολλές σειρές πάνω από τα κάγκελα, εκτελεί το ακατανόητα ανεγκέφαλο έργο του, κοντοστέκεται κι επιστρέφει στη θέση του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και χωρίς να τον σταματήσει κανένας.

Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης ότι παρατηρήθηκε αναλογικά μεγάλη χρονική απόσταση στις ώρες καταγραφής του βίντεο από την είσοδο των οπαδών και του βίντεο που κατέγραψε την τοποθέτηση στις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξακριβωθεί πότε μπήκε ποιος και πότε ποιος έφτασε στην κερκίδα.

Το γεγονός επίσης ότι ο 22χρονος φοιτητής πήγε με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του υπήρξε καθοριστικά ανασταλτικός παράγοντας για την εξακρίβωση της ταυτότητας του, καθώς κανείς δεν τον γνώριζε. Απαιτήθηκε ως εκ τούτου μεγάλη σειρά καταθέσεων, για να μπορέσουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας όπως άλλωστε συμπεραίνεται από το περιεχόμενο της δικογραφίας, να ταυτοποιήσουν τον δράστη με το πρόσωπο του φοιτητή
», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x