Stoiximan Super League

Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου για τον Βιεϊρίνια

Διαβάστε τι έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος στο προφίλ του στο facebook για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια.

Πεπεισμένος ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει το ίδιο δυνατός στην ενεργό δράση είναι ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκινεί με μια ανάρτησή του για τον Πορτογάλο με την οποία αναφέρεται από την στιγμή που τον συνάντησε στο αεροδρόμιο μέχρι και σήμερα...

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου:

«Το 2008 με έστειλαν να πάρω έναν πιτσιρικά από το αεροδρόμιο, φρέσκο από την Πόρτο. Όταν βγήκες δεν κατάλαβα ότι ήσουν ποδοσφαιριστής. Χοντρούλη, με ένα baggy παντελόνι και… παντόφλες και χαίτη. Το χοντρούλης το διόρθωσε ο Φερνάντο από την προετοιμασία. Έξτρα 40 λεπτά τρέξιμο στο δάσος, δυο προπονήσεις με την ομάδα, ειδικό μπουφέ, μαρτύριο για 1,5 μήνα! Σε θυμάμαι πόσο χαμογελούσες τότε, γιατί σε κολάκευε το ενδιαφέρον του δασκάλου. Άρχισες να το ανταποδίδεις στο γήπεδο και σύντομα καταλάβαμε ότι, χωρίς ρήτρα, θα μας αποχαιρετούσες για να πάρεις θέση στη μεγάλη Πόρτο.

Το τάκλιν του Βιτόλο σου τσάκισε το πέλμα, αλλά – δες καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή- σε έδεσε για πάντα στην Τούμπα! Θυμάμαι πως χαμογελούσες όταν στον φέραμε συμπαίκτη! Βιεϊρίνια δεν υπάρχει απόλυτα μαύρο ή απόλυτα άσπρο. Μια μεγάλη ατυχία σε έκανε για πάντα Θεσσαλονικιό και ΠΑΟΚτσή.

Η τελευταία σου μεγάλη ατυχία – σε περίπτωση που δεν το είχες συνειδητοποιήσει πλήρως – σου φανερώνει τη λατρεία που σου έχει όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία.

Ξέρω ότι σήμερα έχεις νεύρα. Και ξέρω πως από αύριο θα ξαναέχεις το γνωστό μόνιμο χαμόγελο. Από την Κυριακή λογικά θα έχεις και το πρόσωπο σου στο εξώφυλλο της, πιο μάγκικης ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Όχι από λύπηση, αλλά από δέος!

Και όπως σου έλεγα χθες πριν το ματς, στον ΠΑΟΚ θα παίζεις μέχρι τα 42 σου για πλάκα!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x