Stoiximan Super League

Η τακτική του Χάσι στις μεταγραφές

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την τακτική του Χάσι στις μεταγραφές, εξηγώντας γιατί «πάγωσε» την περίπτωση του Αντερλάν Σάντος, μιλώντας με τον Ολυμπιακό για έναν άλλον στόπερ…

Ο Μπέσνικ Χάσι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού για μια ώρα παιχνιδιού απέναντι στη Λουντογκόρετς, σε ένα ματς που πήγε στη δύναμη και δεν θύμιζε φιλικό. Ο Αλβανός τεχνικός, μάλιστα, θεωρεί πως μετά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο και με την προσθήκη των μεταγραφών, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν πολύ καλύτερη εικόνα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Επειδή, όμως, αναφερθήκαμε στις μεταγραφές, αξίζει να σημειωθεί κάτι που αφορά την τακτική του 45χρονου προπονητή στο μεταγραφικό κομμάτι. Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο ότι ο Χάσι προκρίνει παίκτες για τους οποίους είναι απόλυτα σίγουρος και όλες σχεδόν οι επιλογές του είναι παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Δείτε, για παράδειγμα, τον Μποκανί, άσχετα αν χάλασε η μεταγραφή του.

Το ίδιο ισχύει και με τους Ντεφούρ-Οφόε, δύο παίκτες που ήταν οι πρώτοι που συζήτησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ο Αλβανός προπονητής. Και για τους δύο έχει πολύ καλή γνώμη λόγω της θητείας του στο Βέλγιο και της συνεργασίας τους. Τελευταία μεταγραφική υπόθεση που δείχνει ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού επιδιώκει την απόκτηση κεντρικού μπακ που θα είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του, είναι η «απόσυρση» των πρωταθλητών Ελλάδας από την περίπτωση του Αντερλάν Σάντος.

Το sportfm.gr σας ενημέρωσε από το βράδυ της Κυριακής ότι ο Βραζιλιάνος παίκτης της Βαλένθια δεν ήταν σε πρώτο πλάνο, παρά τα όσα έγραφαν αρχικά οι Ισπανοί δημοσιογράφοι. Οι τελευταίες, λοιπόν, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάσι έχει μιλήσει με τη διοίκηση των Πειραιωτών για κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο έχει πολύ καλή εικόνα και αναμένονται εξελίξεις.

Η μοναδική θέση στην οποία αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει μια διαφορετική προσέγγιση (μετά τις αρνητικές εξελίξεις με τον Μποκανί) είναι αυτή του σέντερ φορ, με τον Εμενίκε να «παίζει» δυνατά. Και εδώ, όμως, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Νιγηριανός θα είναι ο στράικερ που θα αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Και όσο για τα 4 εκατ. ευρώ που γράφουν οι Τούρκοι ότι δίνει ο Ολυμπιακός στη Φενέρ για να πάρει τον Εμενίκε, είναι σίγουρο πως το ποσό αυτό δεν υπάρχει.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι εμφανές πως ο Χάσι ζητά παίκτες που τους ξέρει ο ίδιος καλά και αυτό είναι το πρώτο μέλημα του Αλβανού προπονητή για τη διαμόρφωση του ρόστερ. Και φαίνεται και από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να υπάρχει διάθεση για υλοποίηση των μεταγραφικών επιθυμιών του προπονητή, αρκεί, βέβαια, τα οικονομικά δεδομένα να μην ξεφεύγουν. Και στην περίπτωση του Ντεφούρ η αλήθεια είναι ότι ξεφεύγουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x