Οι αναταράξεις σε πολιτικό επίπεδο στην Ισπανία για το θέμα της ανεξαρτησίας της Καταλονίας είναι πολλές. Το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε άμεσα στους υπεύθυνους της ομάδας – σύμβολο της περιφέρειας της Μπαρτσελόνα ήταν ποια θα είναι η στάση της σε αυτό το χρονικό διάστημα...

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την Μπάρτσα τονίζουν πως αυτή την χρονική στιγμή δεν έχουν καμία πρόθεση να πάρουν θέση στο θέμα. Είτε αυτή είναι υπέρ είτε κατά της απόφασης του τοπικού κοινοβουλίου για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Σκοπός της Μπαρτσελόνα σε αυτή την στιγμή είναι να τηρήσει μια συγκρατημένη στάση που δεν θα προκαλέσει καμία αντίδραση.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ ένας από τους λόγους είναι και η ισπανική νομοθεσία την οποία επικαλέσθηκε ο Ραχόι με το άρθρο 155 το οποίο κηρύττει παράνομη την απόφαση για ανεξαρτησία που κατατέθηκε στο τοπικό κοινοβούλιο και ενδεχομένως να φέρει κυρώσεις στην ομάδα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ