Αγγλία

Η τιμωρία της Τότεναμ και η συγγνώμη του Γιορίς

Με πρόστιμο 50.000 λίρες και αφαίρεση διπλώματος τιμωρήθηκε ο Ούγκο Γιορίς, έπειτα από την ομολογία του ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, με την Τότεναμ να τιμωρεί τον αρχηγό της.

Παραδέχτηκε την «ενοχή» του ο Ούγκο Γιορίς, με την δικαιοσύνη να επιβάλλει πρόστιμο 50.000 λίρες (56.000 ευρώ) και αφαίρεση διπλώματος για 20 μήνες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από την πλευρά τους, οι «Spurs» τιμώρησαν τον Γιορίς με 336.300 €, χωρίς όμως να του αφαιρέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο πρωταθλητής κόσμου παραδέχτηκε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς έπειτα από αλκοτέστ Γουεστμίνστερ του Λονδίνου, είχε καταναλώσει διπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με το πόρισμα του δικαστηρίου, ο 31 ετών πορτιέρε βρέθηκε με 80 μικρογραμμάρια αλκοόλης, τη στιγμή που το νόμιμο όριο στην Αγγλία και την Ουαλία είναι 35 μικρογραμμάρια.

Μετανιωμένος ο Γάλλος τερματοφύλακας έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά του, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη των πράξεών του.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x