Europa League

Η τιτανομαχία στο Λονδίνο και η «μάχη» του Μήτρογλου με φόντο τον τελικό!

Και τώρα Europa League. Ο… πρόωρος τελικός, Άρσεναλ-Ατλέτικο, για τους «4» της διοργάνωσης και η… ύπουλη αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Σάλτσμπουργκ παίρνουν σειρά μετά το διήμερο του Ch. League.

Οι δύο «μάχες» με φόντο τον τελικό του Europa League.

Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς η τιτανομαχία στο Λονδίνο και η «μάχη» στη Μασσαλία. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 22:05 (Cosmotesports1) στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στο τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων». Απέναντί του θα έχει την ομάδα του Σιμεόνε, που κατέκτησε τη συγκεκριμένη κούπα το 2012.

Αυτή είναι η έβδομη φορά που ο αγγλικός σύλλογος αγωνίζεται σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η πρώτη μετά το 2009.

Πιθανές συνθέσεις:
Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Τσάκα, Γουίλσιρ, Μχιταριάν, Εζίλ, Λακαζέτ
Ατλέτικο: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γοδίν, Λούκας, Κορέα, Σαούλ, Γκάμπι, Κόκε, Γκριζμάν, Ντιέγο Κόστα

Την ίδια ώρα (Cosmotesports2), η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, που διανύει το καλύτερό του… φεγγάρι στη θητεία του στους Γάλλους, καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στους Αυστριακούς, που, φυσικά, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια στο θεσμό, η ομάδα του Γκαρσιά έχει επτά νίκες και μια ισοπαλία στο «Βελοντρόμ», που αποτελεί «κάστρο» για αυτήν. Από την άλλη, 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες μετρούν οι φιλοξενούμενοι κόντρα στους Γάλλους.

Πιθανές συνθέσεις:
Μαρσέιγ: Πελέ, Αμαβί, Λουίζ Γκουστάβο, Ραμί, Σακάι, Σανσόν, Ανγκισά, Παγέτ, Τοβίν, Σαρ, Μήτρογλου
Σάλτσμπουργκ: Βάλκε, Ούλμερ, Τσαλέτα-Καρ, Ραμάλιο, Λάινερ, Μπερίσα, Σλάγκερ, Σαμασέκου , Χαϊνταρά, Νταμπούρ, Γκουλμπράντσεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x