Stoiximan Super League

Η υπομονή της ΑΕΚ με Βασιλόπουλο εξαντλήθηκε!

Αποφασισμένη να κυνηγήσει σε νομικό επίπεδο τον Άρη Βασιλόπουλο, για το θέμα των σκουπιδιών που βρίσκονται στο οικόπεδό της, παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Ένα χρόνο υπομονή έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον Άρη Βασιλόπουλο στο θέμα της απομάκρυνσης των σκουπιδιών από το οικόπεδο της στην περιοχή που θα χτιστεί η «Αγια-Σοφιά».

Στις 12 Οκτωβρίου 2016 ο Δήμος Νέας Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας είχε ψηφίσει ομόφωνα την μεταφορά των σκουπιδιών πίσω από το οικόπεδο της «Ένωσης» σε άλλο χώρο.

Ένα χρόνο μετά δεν έχει γίνει το παραμικρό… Από τη στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν στα χέρια τους την άδεια έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να κινηθούν κατά του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, και να του ζητήσουν να κάνει αυτά που απαιτούνται βάσει νόμου.

Παράλληλα, η ΑΕΚ περνάει στην αντεπίθεση και στο θέμα της υπογειοποίησης. Αρχικά θα μοιραστούν φυλλάδια στους δημότες, τους οποίους θα ενημερώνουν για όλα όσα πρέπει να ξέρουν για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο έχει συνδεθεί με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του έργου της «Αγιας-Σοφιας», με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, παρουσιάζονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε απευθείας συζητήσεις με καταστηματάρχες αλλά και πολίτες για να τους λύσουν όποια τυχόν απορία έχουν για τον γήπεδο αλλά και την υπογειοποίηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x