Ισπανία

Η... ζήλια του Κόστα για τον μισθό Γκριεζμάν

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του, για το γεγονός ότι ο συμπαίκτης και φίλος του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γριεζμάν αμείβεται με υψηλότερο μισθό από τον ίδιον!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι, για να κρατήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς του πρόσφερε συμβόλαιο ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ανανεώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», η εξέλιξη αυτή φαίνεται να έχει ενοχλήσει τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Γάλλος στράικερ αμείβεται με μεγαλύτερο μισθό από αυτόν. Ο Ισπανός επιθετικός, βάση του συμβολαίου του πληρώνεται με οκτώ εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο ενώ ο συμπαίκτης του με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, όπως τονίζει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, μετά τον νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 4-2, για το Σούπερ Καπ Ευρώπης, ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση του ισπανικού συλλόγου νέο συμβόλαιο, με αυξημένες ετήσιες αποδοχές. Η απάντηση των «ροχιμπλάνκος» ήταν αρνητική και το θέμα σταδιακά υποβαθμίστηκε.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο Ντιέγκο Κόστα να επιστρέψει με νέο αίτημα βελτιωμένου συμβολαίου στο άμεσο μέλλον.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x