Stoiximan Super League

Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα»

Για την κατασκευή του νέου γηπέδου, την ανεξαρτησία της ομάδας και το καθαρό ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ προανήγγειλε δυναμικό ρόλο της ομάδας του παγκοσμίως.

Έναν «ανεξάρτητο ΠΑΟΚ» θέλει να δημιουργήσει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως δήλωσε σε ομιλία που έκανε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στο πλαίσιο της πρώτης Business Conference που οργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τίτλο «Return on Investment in Football».

Μπροστά σε δεκάδες καλεσμένους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή του νέου γηπέδου αλλά και στο έργο εξέλιξης των ακαδημιών.

Παράλληλα αποκάλυψε τον στόχο του ο ΠΑΟΚ να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η τύχη με έφερε στον ΠΑΟΚ, όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Τώρα πλέον δεν έχει χρέος και πρόσφατα έχει παρθεί απόφαση για να χτιστεί ένα καινούριο γήπεδο, αλλά δεν θα σταματήσουμε σε αυτό.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και όχι μόνο από αγωνιστική πλευρά, αλλά από την πλευρά του μάνατζμεντ, οργάνωσης, υποδομής, εξέλιξης της ακαδημίας και εξέλιξη των σχέσεων με τους φιλάθλους.

Ο δικός μου στόχος είναι να κάνω τον σύλλογο ανεξάρτητο από πλευρά του μάνατζμεντ και θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο αργά ή γρήγορα.

Νομίζω ότι οι σημερινές απόψεις και ιδέες θα κάνουν την διαδικασία οργάνωσης στον σύλλογο πιο γρήγορη. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των αρχών του ποδοσφαίρου που θα επηρεάσουν την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως».


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x