Europa League

Ίβανιτς: «Να πετύχουμε μια ακόμα νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μονόδρομος η κατάκτηση των τριών βαθμών για την ΜΠΑΤΕ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίρκο Ίβανιτς, προσθέτοντας πως είναι αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Μίρκο Ίβανιτς ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο μέσο να δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για την επικράτηση της ομάδας του.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, ειδικά μετά την τελευταία μας νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ. Νομίζω ότι παίζουμε όλο και καλύτερα. Έχουμε παίξει αρκετές φορές στους ομίλους και πλέον νομίζω ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία. Αύριο θέλουμε να πετύχουμε μία ακόμη νίκη και να συνεχίσουμε με ένα θετικό βήμα, στη "μάχη" της πρόκρισης στη φάση των 32», είπε αρχικά ο Ίβανιτς.

Και πρόσθεσε: «Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επηρεάζουν. Το σημαντικό, είναι κάθε παίκτης της ομάδας να δώσει το 100%, ό,τι καλύτερο μπορεί. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο, που θα μας υποστηρίξει και σε αυτό το παιχνίδι. Κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο, είναι έτοιμος να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει. Κάναμε μία καλή προετοιμασία, οπότε πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x