Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Φαβορί δεν υπάρχει»

Αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την πρωτιά των πλέι οφ που αποδίδεται στον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς.

Δεν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, παρά το γεγονός πως η ομάδα του μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο, τόνισε πως ο δικέφαλος του βορρά θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ και πρόσθεσε πως το πραγματικά σημαντικό είναι πως δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά:

Για τα γρήγορα γκολ: "Αρχίσαμε το ματς όπως θα θέλαμε. Βάλαμε γρήγορα γκολ και είχαμε ευκαιρίες. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. Αλλά αυτό είναι λογικό όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα που κάνει άμυνα και έχεις παίξει τέσσερις αγώνες στα πλέι οφ».

Για τον Μαλεζά που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό: "Ο Μαλεζάς είχε ένα σφίξιμο, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Πιστεύω θα τον έχουμε στα άλλα δύο ματς".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: "Είμαστε συγκεντρωμένοι αλλά φαβορί δεν υπάρχει. Δεν μπορείς ποτέ να ηρεμήσεις. Έχουμε τώρα το επόμενο ματς την Κυριακή. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν θέμα ξεκούρασης η αλλαγή του Αθανασιάδη και θέλουμε να ξεκουράσουμε παίκτες. Το πρόγραμμα είναι έντονο και δύσκολο και ευτυχώς είχαμε ένα καλό σκορ από την αρχή. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με τρία και τέσσερα γκολ. Το σημαντικό είναι όμως είναι πως δεν είχαμε σημαντικό πρόβλημα από αυτό το ματς".

Για το αν οι Μακ και Κάτσε θα απουσιάσουν λόγω εθνικών ομάδων από την τελευταία αγωνιστική: "Δεν ξέρουμε ακόμη. Η διοίκηση μιλάει με τις Ομοσπονδίες και πιστεύω σύντομα, σήμερα ή αύριο, θα έχουμε ξεκάθαρες πληροφορίες".

Για το ότι ο Αθανασιάδης που έφτασε τα 101 γκολ: "Είναι σημαντικό ο επιθετικός να έχει εύκολο γκολ. Ο Στέφανος έβαλε 101 γκολ και αυτό δεν είναι λίγο. Έχω πει πως για τον επιθετικό είναι σημαντικό να παίζει και αυτός είναι ο λόγος που σκοράρει ο Κλάους. Παίζει, έχει παιχνίδια στα πόδια του και θέλει να προσφέρει στην ομάδα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x