Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Στο μυαλό μου μόνο ο ΠΑΟΚ»

Προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ παραμένει ο Βλάνταν Ίβιτς, όπως δήλωσε, σχολιάζοντας το δημοσίευμα περί πρότασης 1,5 εκατ. δολαρίων από ομάδα της β’ κατηγορίας της Κίνας.

Πολύ γρήγορα «έσβησε η φωτιά» που έβαλε το πρωί του Σαββάτου (11/2) ο Ντάρκο Σούσνιαρ με τις δηλώσεις του στη σερβική εφημερίδα «Zurnal» αναφορικά με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος ατζέντης έκανε λόγο για πρόταση 1,5 εκατ. δολαρίων από ομάδα της β’ κατηγορίας της Κίνας προς τον συμπατριώτη του τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα αμφιταλαντευόταν για την απόφαση που έπρεπε να πάρει.

Η πρόταση είναι υπαρκτή, ωστόσο, δεν τίθεται κανένα θέμα αμφιταλάντευσης του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δηλώνει απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ. Αυτό ξεκαθάρισε, μιλώντας σε ανθρώπους της ομάδας.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν έχω και καμία διάθεση να μιλήσω για κάτι άλλο, πέρα από το πως θα συνεχίσουμε, θα βελτιώσουμε και θα ολοκληρώσουμε το έργο μας στον ΠΑΟΚ. Δεν με απασχολούν τα δημοσιεύματα, είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα μου» ήταν τα λόγια του. Και κάπου εδώ, τελειώνουν όλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x