Champions League

Ίβιτς: «Θα είμαστε καλύτεροι στην Τούμπα αλλά θα είναι και ο Άγιαξ»

Απέφυγε τις «μεγάλες» δηλώσεις ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος στη ρεβάνς της Τούμπας τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος όμως υπογράμμισε ότι αντίστοιχα είναι βέβαιος πως και ο Άγιαξ θα είναι ανώτερος αγωνιστικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι όλοι στην ομάδα είναι διψασμένοι για την πρόκριση και για να δώσουν χαρά στους οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:

-εάν είναι ικανοποιημένος:
«Ήταν το πρώτο μας επίσημο ματς. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τώρα που τελείωσε 1-1 σίγουρα βλέπουμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Κάναμε ένα πειθαρχημένο ματς, οι παίκτες έβγαλαν ό,τι θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε απλώς το πρώτο ματς, και περιμένουμε το δεύτερο»

-για τα μακρινα σουτ που έκαναν οι παίκτες του Άγιαξ:
Υπήρχαν 3-4 φορές τα σουτ που έγιναν και από ελεύθερους παίκτες. Πρέπει να βελτιωσουμε την αντίδρασή μας σε αυτό. Πρέπει να μπλοκάρουμε τα σουτ αυτά. Περιμένω μια αντίδραση καλύτερη σε αυτό τον τομέα, θα είμαστε σιγουρα καλύτεροι, αλλά και ο Άγιαξ λογικά θα είναι.

-για τον Τζάλμα Κάμπος:
«Ήταν ένας παίκτης που έκανε καλό ματς όπως και άλλοι παίκτες μας. Τα ίδια ζήτησα από αυτόν αλλά και από τον Ροντρίγκες».

-για το ματς και τη ρεβάνς:
«Όσο και να σχεδιάζεις δεν ξέρεις εάν θα σου βγει κάτι. Γνωρίσουμε ποια ομάδα έχουμε μπροστά μας. Έχουμε 7-8 ημέρες για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό».

-εάν συνδέονται τα ματς με το 2010:
«Ελπίζω να μην υπάρχει ο μοιραίος παίκτης ο Ίβιτς (γελια). Οι παίκτες που έχουν στο ρόστερ μας είναι καλοί. Και του Άγιαξ είναι, ίσως όχι τόσο καλοί όσο αυτοί της εποχής εκείνης, αλλά περιμένω ότι θα έχουν νέα πρόσωπα και θα είναι καλύτεροι».

-το σύνθημα που έχει ο ΠΑΟΚ τώρα μετά το 1-1:
«Και εμείς διψάμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρία να μπει στους ομίλους. Έχουμε ένα ακομη ματς. Ζητάω στήριξη αλλά το ξέρω ότι θα την έχουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x