Stoiximan Super League

«Ιδανικές οι συνθήκες για να πάρει τη νίκη στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ, Τάσου Τασιόπουλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Κυριακής εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά, Τάσος Τασιόπουλος.

«Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχει διαβάσει την αδυναμία του Ολυμπιακού να δίνει χώρο στις αντίπαλες ομάδες», πρόσθεσε και υποστήριξε ότι ο Πρίγιοβιτς πρέπει πάση θυσία να ξεκινήσει βασικός στο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στον αθλητικό Μετρόπολις:

Για τον κόσμο που βρέθηκαν την Πέμπτη στην Τούμπα:
«Εχει γίνει και σε μας στο παρελθόν, είναι κάτι που ευχαριστεί τους παίκτες να παίρνουν την ώθηση από τους οπαδούς. Αναμφίβολα είναι κάτι θετικό».

Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού:
«Από την αρχή της χρονιάς δέχεται εύκολα γκολ και δείχνει στους αντιπάλους του ότι μπορεί να τον κερδίσουν. Πολλές φορές όμως οι ομάδες υψηλού επιπέδου, όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αυτό λειτουργεί ενωτικά για την ομάδα. Θα είναι παγίδα αν ο ΠΑΟΚ ασχοληθεί μόνο με τα προβλήματα του Ολυμπιακού».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ:
«Ο χρόνος που χρειαζόταν ο προπονητής πέρασε, ήρθαν και τα αποτελέσματα. Ο χρόνος είναι ικανοποιητικός συνθήκες για να περάσει ο Λουτσέσκου αυτό που θέλει, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να πάρει διπλό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχει διαβάσει την αδυναμία του Ολυμπιακού να δίνει χώρο στις αντίπαλες ομάδες».

Για το αν πρέπει να ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς:
«Πιστεύω πως πρέπει να έχεις έναν παίκτη αναφοράς. Ο Πρίγιοβιτς είναι παίκτης που βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι, η παρουσία του στο γήπεδο είναι πάρα πολύ σημαντική. Εχει πολύ καλή ψυχολογία και είναι σε πολύ καλή φόρμα. Ο Σέρβος μπορεί να κρατήσει την πρώτη μπάλα, το έχει αυτό το πλεονέκτημα και μπορεί να την μοιράσει στους γρήγορους παίκτες».

Για τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού:
«Οι στημένες φάσεις είναι το πολύ μεγάλο όπλο του και πρέπει να προσεχθεί. Πως θα γίνει αυτό; Να μην δώσει εύκολα φάουλ και εύκολα κόρνερ στον Ολυμπιακό. Στο να οργανώσει επιθέσεις δεν είναι πολύ καλή η ομάδα του Ολυμπιακού».

Για το αν θα σκέφτονται την διαιτησία οι παίκτες:
«Οι παίκτες μπορεί να το σκεφτούν κατά την διάρκεια της εβδομάδας, όταν ξεκινάει το παιχνίδι δεν σκέφτεσαι τίποτα. Αυτό πρέπει να κάνουν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να ασχοληθούν καθόλου και να μην αποπροσανατολιστούν ούτε δευτερόλεπτο. Θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες σε εγρήγορση».

Για το αν το διπλό θα σημαίνει κάτι παραπάνω:
«Οι παίκτες δίνουν από μόνοι τους το 100% σε τέτοια ματς, η νίκη αυτή δεν θα σου δώσει το παραπάνω βαθμολογικά αλλά την ψυχολογία στην ομάδα. Το πρωτάθλημα το παίρνεις όμως με το 0-1 στον Λεβαδειακό και με το 1-0 στην Λάρισα. Αυτό θα ήταν +4 πόντοι. Ακόμη και η ήττα να έρθει πρέπει να είναι διαχειρίσιμη, όπως και η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x