Stoiximan Super League

«Ιδιαίτερη σημασία η ΔΕΘ, συμπίπτει με την επιστροφή του Άρη εκεί όπου ανήκει»

Σε δήλωσή του για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Θόδωρος Καρυπίδης την χαρακτήρισε ορόσημο στο γίγνεσθαι, όχι μόνο της πόλης, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας!

Με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Δ.Ε.Θ. και τη συμμετοχή της ΠΑΕ Άρης, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί ορόσημο στο γίγνεσθαι, όχι μόνο της πόλης μας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας με πολύ ενεργές πτυχές επήρειας και στο εξωτερικό.

Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία διότι φέτος συμπίπτει με την επιστροφή του ιστορικού μας Συλλόγου στη θέση που ανήκει, γεγονός το οποίο και μας δημιουργεί το καθήκον να σταθούμε ισχυροί υποστηρικτές τόσο σημαντικών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο αυτής είναι πολύ σημαντικό να χαιρετίσουμε την έμπρακτη συμμετοχή και δυναμική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Μια χώρα, η οποία χαρακτηρίζεται από την έννοια του Νέου Κόσμου, που με όλη την ορμή, δύναμη και ισχύ του επενδύει στην χώρα μας και αναβαθμίζει την αίγλη της κοιτίδας του πολιτισμού και της Δημοκρατίας, την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x