Αγγλία

Ιδού το νέο συμβόλαιο του Ράσφορντ!

Μαζί με την καριέρα του Μάρκους Ράσφορντ που έχει εκτοξευτεί στα ύψη, θα… απογειωθεί και το συμβόλαιο και οι εβδομαδιαίες αποδοχές του νεαρού ποδοσφαιριστή! Δείτε πόσα θα παίρνει!

Οι τρομερές εμφανίσεις του Μάρκους Ράσφορντ επιβραβεύτηκαν από τη Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος του Μάντσεστερ, πρόσφερε στον νεαρό επιθετικό νέο πολυετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι 2020!

Ωστόσο, εκτός από την καριέρα του Ράσφορντ που έχει εκτοξευτεί στα ύψη, θα… απογειωθούν και οι εβδομαδιαίες αποδοχές του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος επιθετικός με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, θα λαμβάνει το ποσό των 33 χιλ. ευρώ ανά την εβδομάδα, δηλαδή κάτι περισσότερο από τις 120 χιλ. το μήνα και κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο. Και όλα αυτά χωρίς τα μπόνους!

Το φοβερό, όμως, δεν είναι αυτά που θα λαμβάνει με το νέο του συμβόλαιο, αλλά αυτά που έπαιρνε πριν υπογράψει. Δύο χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή 8 χιλ. ευρώ τον μήνα και κοντά στις 100 χιλ. ευρώ τον χρόνο! Οι αποδοχές του ήταν δηλαδή κατά δέκα φορές μικρότερες από τις νέες.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x