Stoiximan Super League

Ιγκλέσιας: «Τελικός με τον Παναιτωλικό, κλειδί για την πορεία μας η αμυντική λειτουργία»

Ο Ματίας Ιγκλέσιας αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα Τρίπολης, τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και το ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο Αργεντινός χαφ αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, λέγοντας πως είναι το κλειδί για την πορεία των Αρκάδων, ενώ χαρακτήρισε τελικό το ματς με τον Παναιτωλικό και έκρινε επιτακτική τη νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες.

Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν από την Τρίπολη στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Arcadia 93,8» ο Ματίας Ιγκλέσιας:


«Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Δεν μείναμε στις 4 νίκες που είχαμε πετύχει ως τώρα, θέλαμε και άλλες. Δουλέψαμε πολύ και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα που μας ζόρισε αλλά βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά.

Για το πιο ήταν το κομμάτι που έπρεπε να προσέξει ο Αστέρας απέναντι στον Απόλλωνα: «Νομίζω ότι η αμυντική μας λειτουργία ήταν πιο σημαντική και να κρατήσουμε κοντά όλες τις γραμμές».

Για το ότι ο Αστέρας έχει δεχτεί ένα γκολ σε 5 αναμετρήσεις: «Αυτό είναι το κλειδί, η άμυνα μας. Παίζουν και άλλοι ποδόσφαιρο και διαθέτουν καλούς παίκτες. Όμως, εμείς όποιον και αν αντιμετωπίζουμε προσπαθούμε πρώτα στην άμυνα, από εκεί ξεκινάμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό: «Αυτό συζητήσαμε αμέσως μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα μέχρι να κλείσει το έτος και θέλουμε την νίκη. Το βλέπουμε σαν τελικό. Θα παίξουμε μέσα στο σπίτι μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Πάμε να κερδίσουμε για να κλείσουμε την χρονιά χαρούμενοι».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο «Γεώργιος Καμάρας» για να υποστηρίξει τον Αστέρα: «Νοιώσαμε πολύ όμορφα που οι φίλαθλοι μας βρέθηκαν στην Αθήνα για να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε και τους αφιερώνουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι η οικονομική κατάσταση των ανθρώπων στην Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη, γι' αυτό ήταν καταπληκτικό που βρέθηκαν δίπλα μας σ' έναν εκτός έδρας αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x