Stoiximan Super League

Ιγκλέσιας: «Θέλουμε πάντα το καλύτερο»

Την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κατά την άποψή του, κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Ιγκλέσιας:

«Για αυτό έμεινα ψηλά μετά το γκολ του ΠΑΟΚ... Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Μουνάφο μου είπε να πάω ψηλά για το φάουλ που είχαμε κερδίσει. Χάνουμε την κεφαλιά, μας κάνουν κόντρα επίθεση αλλά ξαφνικά βρέθηκα μέσα στην περιοχή», είπε αρχικά.

Για το ότι ο Αστέρας έγινε η πρώτη ομάδα που βάζει φέτος τρία γκολ στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε κάνει αρκετές φάσεις και στα προηγούμενα παιχνίδια, μπορούσαμε πολλά γκολ και με τον Πανιώνιο, δεν το κάναμε αλλά μας βγήκε σήμερα».

Για το αν είναι η πιο γεμάτη εμφάνιση του Αστέρα: «Πριν δύο χρόνια στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, έγινε κάτι αντίστοιχο».

Για την ένταση στη φυσούνα: «Δεν έχω δει τίποτα, άκουσα πως έγινε φασαρία, άργησα γιατί ήμουν μέσα στο γήπεδο».

Για την ωραία στιγμή και την αγκαλιά με τον Πέλκα: «Αυτό δείχνει το σεβασμό ανάμεσά μας. Δεν έκανα φάουλ στη συγκεκριμένη, ούτε αυτός ζήτησε πέναλτι, δώσαμε τα χέρια και τελείωσε εκεί τη φάση».

Για το τι σκέφτονται μέχρι το τέλος της σεζόν: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι γιατί νομίζω ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε, αλλά εμείς θέλουμε πάντα το καλύτερο».

Για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να πάμε πολύ συγκεντρωμένοι, ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος, πάμε με πάθος και θα το παλέψουμε, θέλουμε να πάρουμε κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x