Κύπελλο Ελλάδας

Ικανοποίηση από «Τίγρη», χαμόγελα στην ΑΕΚ για την πρόκριση

Ήττα μεν, πολλά χαμόγελα όμως στην ΑΕΚ. Στην «Ένωση» επικρατεί ικανοποίηση μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Μοίρασε συγχαρητήρια ο Μελισσανίδης.

Γλυκιά ήταν όπως αποδείχθηκε η ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 1-0 για την ΑΕΚ. Διότι η «Ένωση» με την αβάντα από το σκορ του πρώτου ματς, πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί που θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα, απέναντι σε έναν εκ των Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες της «Ένωσης» το χάρηκαν με την ψυχή τους και αυτό φάνηκε τόσο στις δηλώσεις τους αμέσως μετά το ματς, όσο και στους πανηγυρισμούς στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια και φυσικά στα social media. Άλλωστε, μια πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου, θα αποτελέσει «φάρμακο» σε μια χρονιά που τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά στο πρωτάθλημα.

Ικανοποιημένος, εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά το τέλος του ματς, ο «Τίγρης» πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ενώ απέφυγε τις αναφορές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Πλέον, στην ΑΕΚ θα πάρουν κάποιες ανάσες και θα επιστρέψουν για να προετοιμαστούν για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου που ακολουθεί, πριν την σέντρα των play off του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x