Stoiximan Super League

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό, στροφή σε Πανιώνιο

Ευχαριστημένοι για το βαθμό και την εμφάνιση της ομάδας δεδομένων των δυσκολιών έμειναν στον Ολυμπιακό μετά το 0-0 με την Μπέτις.

Η εντός έδρας ισοπαλία με ομάδα που θεωρείται ευθέως ανταγωνιστική στη διεκδίκηση της πρόκρισης από όμιλο Europa League θεωρητικά δεν είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όμως στον Ολυμπιακό μπορούν να είναι ικανοποιημένοι για το χθεσινό 0-0 με την Μπέτις και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι δεν είχαν την υπεροχή, έχασαν αρκετές ευκαιρίες απέναντι στους Ανδαλουσιανούς και θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη, όπως όμως θα μπορούσαν και οι «βερδιμπλάνκος». Μετά την αποβολή του Τσιμίκα, δε, προσπάθησαν να κρατήσουν την ισοπαλία και τα κατάφεραν παρά την πίεση που δέχτηκαν. Έτσι δεν έχασαν πολύτιμο έδαφος και πολλά θα κριθούν στη συνέχεια, πρώτα στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν σε δύο εβδομάδες και εν συνεχεία στα δύο σερί ματς με την Ντουντελάνζ που αποδείχτηκε πολύ αξιόμαχη χάνοντας με 1-0 από τους «ροσονέρι» στο Λουξεμβούργο.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει… χρόνος και ο Ολυμπιακός στρέφεται στις εγχώριες υποχρεώσεις. Τη Δευτέρα (19:30) υπάρχει η δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και οι Πειραιώτες σίγουρα θέλουν να εκμεταλλευτούν το όποιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αλλαγές για να φρεσκαριστεί και η ομάδα που την επόμενη εβδομάδα-πριν το ταξίδι στο Μιλάνο (4/10)-θα δώσει τρία ματς, με Πανιώνιο τη Δευτέρα για τη Super League, με Λεβαδειακό στο Φάληρο την Πέμπτη για το Κύπελλο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επίσης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x