Stoiximan Super League

Ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ για την «πρώτη νίκη» στην ΕΠΟ

Ζήτημα χρόνου θεωρούν την αποχώρηση της διοίκησης Γκιρτζίκη από την ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ μετά την οριακή πλειοψηφία που προέκυψε στην ονομαστική ψηφοφορία για τον διοικητικό απολογισμό.

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας για τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης θεωρούν θέμα χρόνου την αποχώρηση της διοίκησης Γκιρτζίκη, λόγω της οριακής πλειοψηφίας (και μάλιστα σε ονομαστική ψηφοφορία), που προέκυψε στον διοικητικό απολογισμό. Χαρακτηρίζουν, μάλιστα, τα αποτελέσματα πρωτοφανή ήττα του υπάρχοντος συστήματος.

Βασισμένοι σ’ αυτό το γεγονός, αναρωτιούνται αν είναι ηθικά σωστό να συνεχίσει να ηγείται η υπάρχουσα διοίκηση, απολαμβάνοντας τόσο οριακά την εμπιστοσύνη των μελών της ΕΠΟ.

Η ικανοποίηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αφού τα αποτελέσματα ήταν ακόμα καλύτερα από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που είχαν κάνει. Νιώθουν δικαιωμένοι, αφού από την αρχή υποστήριξαν πως έχουν πρωτοστατήσει στην προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x