Ιταλία

Ικάρντι: «Είμαστε Ίντερ, πρέπει να τερματίσουμε πρώτοι»

Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φιορεντίνα, μοιράστηκε ο αρχηγός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος της Serie A.

Ευχαριστημένος με τον εαυτό του και με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φιορεντίνα, ανοίγοντας το σκορ στη χθεσινή νίκη επί των «βιόλα», φάνηκε ο Μάουρο Ικάρντι σε δηλώσεις του.

«Είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου και χαρούμενος με τη νίκη, συμβαίνει συχνά να σκοράρω εναντίον της Φιορεντίνα», ανέφερε ο Αργεντινός φορ στην τοποθέτησή του μετά το τέλος του αγώνα στο επίσημο κανάλι του συλλόγου «Inter TV».

Επόμενος στόχος το παιχνίδι του Σαββάτου που η Ίντερ φιλοξενεί την Κάλιαρι. Ο παίκτης της Σαμπντόρια τόνισε πόσο σημαντικό είναι να καταφέρει τα μέγιστα η ομάδα του, να πάρει τους τρεις πόντους και να μειώσει την απόσταση με τη Γιουβέντους, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Τώρα το μυαλό όλων μας είναι στον αγώνα με το Κάλιαρι. Γνωρίζουμε ότι το άσχημο ξεκίνημα δεν μπορεί να ακυρωθεί, οπότε τώρα πρέπει να παίρνουμε τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε Ίντερ και πρέπει πάντα να κερδίσουμε. Στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη θέση», πρόσθεσε ο 25χρονος Αργεντινός.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x