Ιταλία

Ικάρντι: «Θέλω να πάρω τίτλο με την Ίντερ»

Την επιθυμία του να κερδίσει κάποιον τίτλο με την Ίντερ εξέφρασε ο άσος της ομάδας, Μάουρο Ικάρντι.

Αισιόδοξος, ότι η Ίντερ θα καταφέρει να κερδίσει κάποιον τίτλο φέτος, εμφανίστηκε ο Μάουρο Ικάρντι, σε δηλώσεις του στο «FCInterNews.it». «Θέλω πολύ να κερδίσω κάτι με την Ίντερ φέτος. Αν όλα πάνε καλά τα τρόπαια πιθανότατα θα έρθουν», δήλωσε και προσέθεσε: «Θα ήταν φανταστικό, εάν μπορούσαμε να κάνουμε ξανά το τρεμπλ όπως το 2010, αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Εμείς πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση : «Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να δίνω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρίσκουμε λύσεις που βοηθούν την ομάδα. Ακούω την κριτική που μου κάνουν, όμως κρατάω μόνο αυτά που μπορούν να με εξελίξουν».

Παράλληλα μίλησε για τις επιλογές του προπονητή των «νεραντζουρι» Λουτσιάνο Σπαλέτι, αλλά και για τους συμπαίκτες του: «Ο προπονητής είναι εκείνος που θα αποφασίσει πότε θα παίζω με τον Λαουτάτο Μαρτίνες και πότε όχι. Πιστεύω πως αν αγωνιστούμε μαζί θα τα πάμε μια χαρά, έχει ποιότητα και εμπειρία παρά την ηλικία του»,

ενώ κατέληξε λέγοντας:«Αισθάνομαι μια χαρά και με τον Ναϊνγκολάν, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι εύκολο να παίζεις με κάποιον σαν αυτόν. Θεωρώ πως θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x