Stoiximan Super League

Ημέρα ντέρμπι… Νο1 στη Σούπερ Λίγκα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο από τα δύο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ομάδα της Αθήνας και την Θεσσαλονίκης. Μεγάλα ματς σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα περιθώρια για απώλειες είναι στενά για την «Ένωση» μετά την αφαίρεση βαθμών. Και για να μη δει το -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να μεγαλώνει ή και για να ελπίζει ότι μπορεί και να μειωθεί, είναι υποχρεωμένη απόψε να νικήσει τον Άρη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Πέραν του γεγονότος ότι ο αντίπαλος είναι αποδεδειγμένα ισχυρός, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να προσαρμοστούν στη συνθήκη των… έρημων κερκίδων, μόλις πέντε μέρες αφότου σε αυτές βρέθηκαν 60.000 άνθρωποι στο ματς με την Μπάγερν. Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα της ΑΕΚ.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2) και ο τρόπος που ήρθε αποτέλεσε πλήγμα για τον Άρη, αλλά οι «κίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να αποζημιώσουν άμεσα τον κόσμο τους, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Πάκο Ερέρα θεωρεί το συγκεκριμένο παιχνίδι μια (ακόμη) ευκαιρία για να αποδείξει ο Άρης ότι μπορεί από φέτος, την πρώτη χρονιά της επιστροφής του στη Super League, να ανταγωνιστεί ομάδες κορυφής. Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να κάνει μια σειρά από αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Διαβάστε τα τελευταία νέα του Άρη.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον πρωτοπόρο (μαζί με τον ΠΑΟΚ) Ατρόμητο, ο οποίος έχει καταφέρει με την… αθόρυβη πορεία του να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λίγο αργότερα, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί Αστέρας Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και τους Αρκάδες να ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα, σε μία πορεία που σημαδεύτηκε από δύσκολα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.

Το πρόγραμμα της 8η αγωνιστικής

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-0
Λαμία-Λεβαδειακός 3-2

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Πανιώνιος-Ατρόμητος (17:15, Novasports 2)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (19:00, ΕΡΤ 1)
ΑΕΚ-Άρης (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ 1)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (19:30, Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21:30, Novasports 1)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (16:00, ΕΡΤ 1)
Πανιώνιος-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 1)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:00, ΕΡΤ 1)
Λεβαδειακός-ΑΕΛ (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία (17:15, Novasports 2)
Άρης-Ολυμπιακός (19:00, ΕΡΤ 1)
ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x