Stoiximan Super League

Ημέρα κρίσης για Λάζαρο

Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου στη ρεβάνς με την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει στις 18:00 τη μινι-προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (19:30) κι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός είχε και χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι’ αυτό περιορίστηκε σε θεραπεία. Αν και σήμερα πονά, τότε ο Μανόλο Χιμένεθ θα υποχρεωθεί να τον αφήσει εκτός αποστολής για τη ρεβάνς του 2-1 του AEL FC Arena. Διαφορετικά θα μπει στην αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα παίξει από την αρχή.

Στην περίπτωση που ο Χριστοδουλόπουλος απουσιάσει, ο Ισπανός τεχνικός έχει διάφορα εναλλακτικά πλάνα στο μυαλό του. Από τη χρησιμοποίηση του Γκάλο ως δεξιού εξτρέμ μπροστά από τον Μπακάκη, μέχρι και τη χρησιμοποίηση κάποιου εκ των Κλωναρίδη, Μασούντ ή Λόπες στα άκρα, πέραν του Μπακασέτα που πρέπει να θεωρείται βέβαιος.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ενδεκάδα για Μπάρκα, Χουλτ, Κονέ και Λιβάγια, ενώ εκτός παραμένει ο Βράνιες που εξέτισε μεν την ποινή του αλλά είναι τραυματίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x