Stoiximan Super League

Ημέρα κρίσης για Μάνταλο, έρχεται και ο ατζέντης του Λιβάγια

Η Αλ Νασρ αναμένεται σήμερα να καταθέσει πρόταση για τον αρχηγό της ΑΕΚ, ενώ επίκειται ραντεβού του ατζέντη του Κροάτη φορ.

Κρίσιμες είναι οι προσεχείς ώρες και μέρες για δύο μεγάλα «κεφάλαια» της ΑΕΚ. Μέσα στη μέρα αναμένεται η βελτιωμένη πρόταση της Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο, όπως έχουν ενημερώσει οι Άραβες τους «κιτρινόμαυρους». Το θέμα έμεινε στάσιμο μέσα στο Σαββατοκύριακο λόγω μιας αργίας στη χώρα, αλλά στην ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί πως οι μνηστήρες του αρχηγού θα επανέλθουν. Εφόσον, όπως έχει προαναγγελθεί, η πρόταση είναι ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, η πώληση του 29χρονου άσου θα προχωρήσει και ο ίδιος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με σχεδόν τριπλάσιες αποδοχές από αυτές που είχε στην «Ένωση». Ακόμη, πάντως, είναι ασαφές αν εφόσον ολοκληρωθεί το deal ο Μάνταλος θα παραμείνει για τον τελικό Κυπέλλου ή θα αποχωρήσει άμεσα από την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και το ραντεβού με τον ατζέντη του Μάρκο Λιβάγια, Βιντσέντζο Καβαλιέρε. Ο 27χρονος άσος δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο και πρόθεση της «Ένωσης» είναι να του επεκτείνει το συμβόλαιο. Ο Κροάτης επιθυμεί να παραμείνει, αλλά θέλει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ο Ίλια Ίβιτς θα κάνει τις επαφές με τον μάνατζέρ του, με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις. Μένει να φανεί αν ο μάνατζερ του Λιβάγια μεταφέρει και κάποιες κρούσεις για τον πελάτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x