Stoiximan Super League

Ημέρα… Κωστή στον Ολυμπιακό

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κωστή στον Ολυμπιακό.

Εντός της ημέρας, νωρίς το μεσημέρι, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κωστή στον Ολυμπιακό.

Ο Κύπριος αμυντικός χαφ βρίσκεται από χθες το πρωί στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις και το βράδυ έφτασαν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας για τις υπογραφές.

Τα πάντα είναι συμφωνημένα και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα να ξεκαθαρίσουν μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Οι Πειραιώτες θα δώσουν 400 με 500 χιλιάδες στον κυπριακό σύλλογο, ενώ θα τοποθετηθεί και οψιόν μεταπώλησης στο συμβόλαιο του παίκτη που θα παραμείνει στην τωρινή ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 19χρονος άσος, από τη μεριά του, αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, καθώς το συμβόλαιό του θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιούλιο και θα ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος του Ιωάννη Κωστή, Δημήτρη Μασιά, εν τω μεταξύ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» της Κύπρου και δήλωσε: «Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.

Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x