Europa League

Ημιτελικά Europa League με διπλό κίνητρο

Τέσσερις ομάδες που θέλουν κούπα και τη σιγουριά του Champions League μάχονται απόψε στα ημιτελικά του Europa League. Άρσεναλ-Βαλένθια και Άιντραχτ-Τσέλσι στο πρόγραμμα.

Ημέρα πρώτων ημιτελικών του Europa League είναι η σημερινή, με τους αγώνες Άρσεναλ-Βαλένθια (22:00, COSMOTE Sport 2) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Τσέλσι (22:00, COSMOTE Sport 1) στο πρόγραμμα. Οι τέσσερις ομάδες θέλουν την κούπα για τον επιπλέον λόγο πως θα τους εξασφαλίσει την παρουσία στο επόμενο Champions League, κάτι που δεν έχουν δεδομένο μέσω των πρωταθλημάτων τους.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο -2 από την τέταρτη θέση στην Premier League και βλέπουν ως πιο εφικτή την πρόκριση στο επόμενο Champions League μέσω της κατάκτησης του Europa League. Ο Ουνάι Έμερι, που έχει κατακτήσει τρεις φορές τη διοργάνωση με τη Σεβίλλη, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ράμσεϊ, Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Σουάρεθ και Γουέλμπεκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Εζίλ και Μονρεάλ.

Οι «νυχτερίδες», που μετά την ήττα από την Έιμπαρ στο «Μεστάγια» βρίσκεται στο -3 από την τέταρτη θέση του Champions League, θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Τσερίσεφ, Κοκλέν και Κοντογκμπιά.

Πιθανές συνθέσεις:
Άρσεναλ (Έμερι): Λένο, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τζάκα, Τορέιρα, Ιγουόμπι, Κολάσινατς, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.
Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Πιτσίνι, Ρονκάλια, Γκαράι, Γκαγιά, Γκέδες, Παρέχο, Βας, Σολέρ, Ροντρίγκο, Μίνα.

Οι «αετοί» είναι τέταρτοι στην Bundesliga και θέλουν να συνεχίσουν τις υπερβάσεις, αλλά θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν χωρίς τον πολύτιμο Ρέμπιτς, που είναι τιμωρημένος, αλλά και τους Χάλερ, Στέντερα και Ταβάτα. Οι «μπλε», που επίσης είναι τέταρτοι στην Αγγλία, θα παραταχθούν χωρίς τους Κέιχιλ, Ρούντιγκερ και Χάντσον-Οντόι.

Πιθανές συνθέσεις:
Άιντραχτ (Χίτερ): Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χίντερεγκερ, Ντα Κόστα, Ρόντε, Φερνάντες, Κόστιτς, Γκατσίνοβιτς, Γιόβιτς, Πασιένσια.
Τσέλσι (Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίς, Έμερσον, Ζορζίνιο, Καντέ, Λόφτους-Τσικ, Πέδρο, Αζάρ, Ζιρού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x