Γενικά

Ιμπραΐμοβιτς για Ρονάλντο: «Δεν είναι πρόκληση να πας στη Γιουβέντους»!

Ρωτήθηκε ξανά για το θέμα Ρονάλντο - Γιουβέντους και επανέλαβε τη δήλωσή του πως πρόκληση θα ήταν να πήγαινε σε ένα μικρότερο σύλλογο.

Επιμένει στα όσα έχει πει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, υποστηρίζοντας ξανά πως η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους δε συνιστά σε καμία περίπτωση πρόκληση, αφού η ομάδα είναι ήδη πολύ μεγάλη.

«Ο Ρονάλντο κάνει λόγο για νέα πρόκληση. Ονομάζει πρόκληση το να πηγαίνει σε μία ομάδα που κερδίζει συνέχεια το πρωτάθλημα. Γιατί να μην πάει εκεί όταν η ομάδα ήταν στη δεύτερη κατηγορία για να την ανεβάσει στην Serie A; Μ@λ@κίες, το να πηγαίνεις στην Γιουβέντους δεν είναι πρόκληση», είχε σχολιάσει πρόσφατα ο Σουηδός σούπερ-σταρ.

Τώρα ρωτήθηκε ξανά για το θέμα και επανέλαβε τη δήλωσή του, υποστηρίζοντας εκ νέου πως πρόκληση θα ήταν να πήγαινε σε ένα μικρότερο σύλλογο και να τον βοηθούσε να ανέβει ψηλά, για ένα παίκτη του επιπέδου του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

«Δεν είπα ότι η μεταγραφή του δεν ήταν εξαιρετική. Είπα ότι δεν αποτελεί πρόκληση το να πας στη Γιουβέντους. Δεν είναι πρόκληση να πας σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη. Εξαρτάται, βέβαια, από το τι θεωρείς πρόκληση. Για μένα είναι να πας σε μια ομάδα και να την οδηγήσεις μακριά. Αυτό είναι πρόκληση», σχολίασε ο Ζλάταν.

Επιμέλεια: Γιώργος Κυπραίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x