Αγγλία

Ιμπραΐμοβιτς: «Κάποιες κριτικές γίνονται από ζήλια»

Την υποστήριξή του στον Ζοσέ Μουρίνιο για την αρνητική κριτική προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Για την αρνητική κριτική που δέχεται ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Όλοι κρίνουν τον Μουρίνιο, εξαιτίας του χαρακτήρα του και όχι εξαιτίας των αποτελεσμάτων», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το βλέπω και σε εμένα αυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, πιστεύουμε σε κάποια πράγματα και το κάνουμε με το δικό μας τρόπο».

Στη συνέχεια, ο 37χρονος επιθετικός υπογράμμισε: «Φυσικά παίρνουμε την ευθύνη όταν τα και δεχόμαστε κριτική ,όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά όταν κερδίζουμε η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πιστεύουμε σε εμάς και κάνουμε ότι είναι να κάνουμε μέχρι το τέλος»

Μάλιστα, ο Ιμπραςιμοβιτς ανέφερε: «Κάποιες κριτικές είναι προσωπικές, κάποιες από ζήλια, όμως όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο Μουρίνιο πρέπει να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του, είναι εδώ γιατί είναι αυτός που είναι και δεν πρέπει να αλλάξει για κανέναν».

Τέλος, ο άσος των L.A. Galaxy προσέθεσε: «Ο Ζοσέ κάνει τρομερή δουλειά. Δεν υπάρχει προπονητής που να κάνει θαύματα με μια ομάδα. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά μέχρι τώρα κι αυτό είναι που μετράει, όμως η Premier League δεν είναι εύκολη κι αν κάποιος ξέρει πώς να κερδίσει είναι εκείνος».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x