Γενικά

Ινφαντίνο: «Ούτε για μια στιγμή δεν πίεσα να γίνει ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες»

Ο πρόεδρος της FIFA αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προσπάθησε να εκβιάσει την πραγματοποίηση του Ρίβερ – Μπόκα μετά τα επεισόδια.

Συνέντευξη σε εφημερίδα της Αργεντινής έδωσε ο Τζιάνι Ινφαντίνο στην οποία αρνείται τις φήμες που τον ήθελαν να πιέζει έντονα για να πραγματοποιηθεί έστω και με αναβολή ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ και τη Μπόκα στο στάδιο «Μονουμεντάλ», την ημέρα που έγιναν τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο πρόεδρος της FIFA, μιλώντας στη «La Nacion», αρνείται κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν για εκείνον.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, με αφορμή τις ψευδείς φήμες που διαδόθηκαν για μένα, πως σε καμία στιγμή δεν ζήτησα να παιχτεί ο αγώνας. Ούτε απείλησα κανέναν με τιμωρίες σε περίπτωση που δεν πραγματοποιούνταν ο τελικός. Οποιαδήποτε απόφαση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση περνά από την Conmebol, ποτέ από τη FIFA», είπε ο Ινφαντίνο πριν δηλώσει τη λύπη του για τα γεγονότα που οδήγησαν στην αναβολή του ματς.

«Τα γεγονότα μου προκαλούν θλίψη. Η βία δεν μπορεί να έχει θέση στο ποδόσφαιρο και η ασφάλεια των παικτών, θεατών θα πρέπει να είναι πάντα η προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό στηρίζω απόλυτα τις αποφάσεις της Conmebol, των δύο ομάδων και των τοπικών αρχών», κατέληξε ο πρόεδρος της FIFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x