Stoiximan Super League

Ίνγκασον: «Απίστευτα όσα έζησα φέτος στον ΠΑΟΚ, να κερδίσω μια θέση στην ομάδα του χρόνου»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν του με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην ερχόμενη που έρχεται, στην οποία θέλει να αγωνιστεί περισσότερο.

Μια απίστευτη και συνάμα διασκεδαστική σεζόν έζησε με τον ΠΑΟΚ φέτος ο Σβέριρ Ίνγκασον όπως τόνισε στο «mbl.is», με τον Ισλανδό στόπερ να υποστηρίζει πως από τη νέα χρονιά επιθυμεί να αγωνιστεί περισσότερο.

«Ο τελευταίος μήνας ήταν απίστευτα διασκεδαστικός για την ομάδα, από τη στιγμή που κέρδισε δύο τίτλους. Φυσικά ήταν διασκεδαστικό το να συμμετέχεις σε όλο αυτό, αλλά βεβαίως θα ήθελα να έχω αγωνιστεί περισσότερο. Όταν έφτασα στην ομάδα τον Ιανουάριο, ήξερα πως ήταν δύσκολο να βρω σταθερή θέση στην ομάδα, γιατί ήταν στην πρώτη θέση χωρίς να έχει υποστεί ούτε μία ήττα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πολύ δύσκολο το να πάρω ευκαιρίες. Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω μία θέση στην ομάδα τη νέα σεζόν, τώρα βρίσκομαι στην Εθνική, όπου όλοι έχουμε ως στόχο να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στα προκριματικά. Μετά, υπάρχει η προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ»
, είπε αρχικά.

«Εάν παίζεις συχνά και βρεις χρόνο συμμετοχής, η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για να μείνεις. Το πλαίσιο γύρω από το ποδόσφαιρο είναι διασκεδαστικό και θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα. Οι Έλληνες είναι γνωστοί για το πάθος που έχουν για το ποδόσφαιρο. Το να παίζεις για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είμαι φανταστικό, έχουμε τεράστια υποστήριξη στα παιχνίδια.

Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα και έζησα απίστευτα πράγματα όταν σηκώσαμε τα δύο τρόπαια, ενώ οι κάτοικοι της πόλης το πανηγύρισαν μαζί μας. Όλο αυτό μου θύμισε τα όσα ζήσαμε με την Εθνική ομάδα όταν επιστρέψαμε στην Ισλανδία, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, το περιβάλλον στην Ελλάδα είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά μπορεί να υπάρξει μία διαφορετική εικόνα εάν τα πράγματα πάνε στραβά»
, ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x