Γενικά

Ινιέστα: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα»

Aνυπόμονος για το φιλικό παιχνίδι της Βίσελ Κόμπε κόντρα στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ινιέστα.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό περιμένει τον αγώνα της Βίσελ Κόμπε με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στις 27 Αυγούστου ο Αντρές Ινιέστα, στον αγώνα που θα λάβει χώρα στο γήπεδο των Καταλανών.

Εκεί ο πρώην άσος των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να συναντήσει παλιούς συμπαίκτες και να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που συστήθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, στην οποία πέρασε μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή.

Συνεπώς, αναμένεται ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση για τον Ισπανό αστέρα, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Μπαρτσελόνα το 2018 για τη χώρα της Άπω Ανατολής.

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για όλους. Θα είναι παράξενο να συναντήσω μπροστά μου τον Μπουσκέτς, τον Τζόρντι Άλμπα ή τον Ράκιτιτς και να αγωνιστώ κόντρα στην ομάδα της ζωής μου. Αναμένεται να είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα για μένα», δήλωσε ο 35χρονος κεντρικός χαφ στη «Fox Sports».

«Ελπίζω ότι οι φίλοι της Βίσελ Κόμπε θα παρευρεθούν σε μία εξαιρετική περίσταση», κατέληξε ο Ινιέστα.

Θυμίζουμε ότι ο Ινιέστα πέρασε 17 ολόκληρα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, κατακτώντας μεταξύ άλλων 9 τίτλους πρωταθλήματος και 4 Champions League, πριν αποχωρήσει το 2018 για την ιαπωνική ομάδα.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x