Ισπανία

Ινιέστα: «Δεν χρειάζεται να σκοτώσουμε τον Ντεμπελέ αν υπάρχει λύση»

Σημαντικό παίκτη για τη Μπαρτσελόνα θεωρεί ο Ινιέστα τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο Αντρές Ινιέστα, εκμεταλλευόμενος το τέλος της σεζόν στην Ιαπωνία και τη Βίσελ Κόμπε, όπου αγωνίζεται. Ο Ισπανός που έχει συνδέσει το όνομά του με τους «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε σε μία εκδήλωση, τόσο για τον απείθαρχο Ντεμπελέ, όσο και την πέμπτη θέση του Μέσι στη «Χρυσή Μπάλα».

«Είναι δύσκολο να εκτιμήσεις την κατάσταση γιατί δεν είμαι ούτε μέσα, ούτε γνώστης. Πρέπει να υπάρξει αυστηρότητα και κανόνες και αν δεν γίνουν σεβαστοί θα πρέπει ο σύλλογος και τα αποδυτήρια να το διορθώσουν. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να διορθώσει τα λάθη του και να μην τον ‘σκοτώσουν’, μόνο αν δεν υπάρχει λύση. Καλύτερα να λύνεις τα πράγματα από το να τα τελειώνεις. Μπορούν να παρθούν μέτρα», είπε ο Ινιέστα για τον Ντεμπελέ.

Ο πρώην άσος των «μπλαουγκράνα» σχολίασε και τον αγαπημένο του συμπαίκτη, Λιονέλ Μέσι.

«Δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό που είπε ο Πελέ. Όμως είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας, έχει τα πάντα: δεξί, αριστερό, κεφάλι… δεν έχω δει κανέναν να κάνει αυτά που κάνει αυτός και κάθε χρόνο ξεπερνά τον εαυτό του. Το ότι ήταν πέμπτος στη Χρυσή Μπάλα δεν ήταν προσβολή, αν και για μένα είναι ο καλύτερος. Θα ήταν άσχημο να πω ότι ήταν άδικο που κέρδισε ο Μόντριτς, γιατί έκανε μια σπουδαία σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x