Ισπανία

Ινιέστα: «Καθόλου άσχημο το προπονητικό δίδυμο Τσάβι-Ινιέστα»

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί στον πάγκο μίας ομάδας με τον επί χρόνια «Διόσκουρό» του, Τσάβι, είναι ο Ινιέστα.

Τι κι αν εδώ και λίγες ημέρες τα πάντα στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα κινούνται γύρω από τον Κίκε Σετιέν

Οι φίλοι των «μπλαουγκράνα» ακούγοντας τις δηλώσεις του Αντρές Ινιέστα, λογικά θα αρχίσουν να σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα της αγαπημένης τους ομάδας, μιας και ο 35χρονος άσος ούτε λίγο, ούτε πολύ, ανέφερε ότι θα ήθελε να αποτελέσει προπονητικό δίδυμο με τον επί χρόνια… συνεργάτη του στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ.

«Μία συνεργασία μεταξύ των Τσάβι και Ινιέστα δεν μου ακούγεται καθόλου άσχημη. Όμως, δεν είναι πιθανή αυτήν τη στιγμή. Δεν έχω αναφέρει ότι θα ήθελα να προπονήσω μία συγκεκριμένη ομάδα, αλλά όσο περνάει ο καιρός η ιδέα του να γίνω τεχνικός, γίνεται όλο και πιο ελκυστική», τόνισε χαρακτηριστικά ο «θρύλος» της Μπάρτσα στη ραδιοφωνική έκδοση της «Marca».

Μάλιστα, στάθηκε και μεμονωμένα στην περίπτωση του Τσάβι.

«Θα ήθελα ο Τσάβι να προπονήσει την Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή. Όμως, εξαρτάται και από το τι θέλει, ή έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως δεν ξέρω το πότε», επισήμανε ο Ινιέστα.

Την ίδια στιγμή, ο χαφ της Βίσελ Κόμπε -του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει τον Ιανουάριο του 2021, με τον ίδιο να δηλώνει ότι παραμένει ακόμα αγωνιστικά «πεινασμένος»-, σχολίασε και πιθανή μελλοντική ανάληψη καθηκόντων στην πρωταθλήτρια Ισπανίας από τους Ζεράρ Πικέ και Κάρλες Πουγιόλ (ο πρώτος ως πρόεδρος και ο δεύτερος ως αθλητικός διευθυντής).

«Ειλικρινά πιστεύω ότι κάποια μέρα αυτοί οι παίκτες πρέπει να επιστρέψουν στο κλαμπ, αν και δεν ξέρω σε τι ρόλους. Εξαρτάται από τις ικανότητές τους, από αυτό που αντιπροσωπεύουν και από το πόσο καλή δουλειά μπορούν να κάνουν στην ομάδα, στην οποία πέρασαν όλη τους τη ζωή», υπογράμμισε ο Iνιέστα.


Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x