Champions League

Ινιέστα: «Θα είναι πιο δύσκολο το ματς στην Ελλάδα»

Ένα πιο δύσκολο ματς από αυτό στο «Καμπ Νου» περιμένει απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο σε δύο εβδομάδες ο Αντρές Ινιέστα.

Η σχετική ευκολία με την οποία η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα για παραπάνω από ένα ημίχρονο δεν καθιστά τον Αντρές Ινιέστα ήσυχο για τη «ρεβάνς» το Φάληρο.

«Πετύχαμε το στόχο μας, κάναμε αυτό που έπρεπε. Είμαστε πρώτοι με τρεις νίκες, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε έτσι. Το ματς με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα θα είναι πιο δύσκολο, με ιδιαιτερότητες», τόνισε ο αρχηγός της «Μπάρτσα.

«Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και διπλή ζώνη άμυνας. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι ακόμη και μετά την αποβολή του Πικέ παίρνοντας τη νίκη», πρόσθεσε.

Τέλος, για την αναστάτωση στην Καταλονία (κι όχι μόνο) μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίησή της είπε: «Είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα. Ο κόσμος στέκεται ειρηνικά απέναντί του. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές, καταλαβαίνουμε τον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε σε αυτό. Ελπίζουμε να επιλυθεί με τον πιο ειρηνικό τρόπο. Εμείς σαν παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο και πιστεύουμε πως έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x