Ισπανία

Ινιέστα: «Θα ήταν φανταστικό να αγωνιστώ απέναντι στην Μπαρτσελόνα»

Την πρόταση του για την διεξαγωγή μιας φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Βίσελ Κόμπε και της Μπαρτσελόνα εισηγήθηκε ο Αντρές Ινιέστα.

Ο Αντρές Ινιέστα εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενόψει της περιοδείας της Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία το προσεχές καλοκαίρι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Μάλιστα, ένα τέτοιο σενάριο δε φαντάζει απίθανο, καθώς και οι δυο σύλλογοι χρηματοδοτούνται από την ίδια εταιρία.

«Θα ήταν φανταστικό αν μπορούσε να εκπληρωθεί», δήλωσε ο πρώην άσος των «μπαλαγκρουάνα» στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Νομίζω ότι θα ήταν μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία τόσο για εμένα όσο και για τους Ιάπωνες υποστηρικτές μας», πρόσθεσε.

Την Τρίτη οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν μια περιοδεία στην Κίνα και την Ιαπωνία, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν διευκρινίσει ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν.

Ο θρυλικός μέσος αναφέρθηκε ακόμη και στην επιδίωξη του να ολοκληρώσει τα πέντε τελευταία ματς της τρέχουσας σεζόν με επιτυχία, καθώς μέχρι στιγμής έχει σημειώσει δύο γκολ σε εννέα παιχνίδια από την άφιξή του στο ιαπωνικό κλαμπ.

«Ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω περισσότερο στην ομάδα. Προσαρμόζω σιγά-σιγά στη ζωή στην Ιαπωνία, τόσο απέναντι στους συναδέλφους μου όσο και στο ιαπωνικό πρωτάθλημα. Το Κόμπε είναι μια υπέροχη πόλη», κατέληξε.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x