Ιταλία

Ινσίνιε: «Λυπάμαι για τον Σάρι, ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα»

Διψασμένος για τον τίτλο της Serie A και προδομένος από τον Μαουρίτσιο Σάρι εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ινσίνιε.

Την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος θέτει ως στόχο για τη νέα σεζόν ο Λορέντζο Ινσίνιε, όπως φαίνεται μέσα από δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο.

«Το πρωτάθλημα είναι όνειρο όλων των παικτών. Τα προηγούμενα χρόνια τα πηγαίναμε καλά και χαλούσαμε τα πάντα στο τέλος. Είμαστε αγανακτισμένοι με τη δεύτερη θέση. Έχουμε έναν εξαιρετικό ανταγωνιστή, τη Γιουβέντους, είναι οι πρωταθλητές, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα», τόνισε ο Ινσίνιε.

Ακόμη, ως γέννημα-θρέμμα Ναπολιτάνος, φαίνεται ότι δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να συγχωρέσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος επέλεξε να καθίσει στον πάγκο της μισητής Γιουβέντους, παρά τις δηλώσεις αφοσίωσης στους «παρτενοπέι», στις οποίες είχε προβεί στο πρόσφατο παρελθόν.

«Λυπούμαστε όλοι που ο Σάρι επέλεξε τη Γιουβέντους, αλλά είναι επιλογή του. Μου έχει προσφέρει πολλά, όμως τώρα σκοπός μας είναι να τον κερδίσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 28χρονος αρχηγός των «παρτενοπέι» για τον νυν τεχνικό των «μπιανκονέρι».

Τέλος, ο Ιταλός εξτρέμ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι, αναφέροντας πως οι τίτλοι που έχει κερδίσει στην πλούσια προπονητική του καριέρα, είναι ικανοί για να εμπνεύσουν σε όλους εμπιστοσύνη.

Ο Ινσίνιε αποτελεί μέρος της σύγχρονης ιστορίας της Νάπολι, στην οποία αγωνίζεται από το 2010, έχοντας ήδη καταγράψει 233 εμφανίσεις και 58 γκολ στη Serie A, νούμερα ιδιαίτερα εντυπωσιακά, εάν αναλογιστούμε την ηλικία του.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του ιταλικού Νότου έως το καλοκαίρι του 2024.

Αυτό αναμένεται να του αποφέρει 5 εκατ. ευρώ ετησίως, τα οποία μπορούν να αυξηθούν με τα μπόνους, ενώ δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής του, δείγμα του ότι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλει να τον δέσει στο «Σαν Πάολο».

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x