Έτοιμος να συμβάλει στην προσπάθεια προκειμένου ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που ανήκει δήλωσε ο Κώστας Στεφανής.

Ο αμυντικός του Γηραιού πήρε την απόφαση να επιστρέψει στους «κυανόλευκους» μετά από αρκετά χρόνια και σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί όπου και να βρίσκεται και υποσχέθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν την ψυχή τους για το σύλλογο.

Αναλυτικά όσα στο ράδιο Metropolis:

«Όλοι μαζί θα κάνουμε μια νέα προσπάθεια για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει και κάποιοι τον οδήγησαν εκεί που είναι τώρα. Οι έμπειροι που είναι στην ομάδα όλοι ξέρουν τι εστί Ηρακλής και με τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας».

Για την παρουσία του Τάσου Κατσαμπή:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει ο κ. Κατσαμπής που είναι η σημαία του συλλόγου».

Για τους στόχους του Ηρακλή:
«Εμείς κοιτάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει όπου κι αν είναι να πρωταγωνιστεί. Όλοι φέτος θα δώσουν και την ψυχή τους για το σύλλογο. Η εμπειρία παίζει ρόλο για να γίνεις οικογένεια. Αυτοί που είναι στην ομάδα είναι καλά παιδιά και αυτό θα παίξει ρόλο στα αποδυτήρια και πολύ σημαντικό που έχουμε προπονητή τον κ. Αναστασιάδη».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ