Super League 2

Ηρακλής: «Ώρα να δείξει ο Λουκίνας τις πραγματικές του προθέσεις»

Ανακοίνωση με τη οποία δίνει διευκρινίσεις για την υπόθεση του Γιάννη Λουκίνα εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.

Διευκρινίσεις μέσω ανακοίνωσης δίνει η ΠΑΕ Ηρακλής για το ανοιχτό ζήτημα με τον Γιάννη Λουκίνα.

Συγκεκριμένα, ο «Γηραιός» τονίζει ότι η απόσταση των δύο πλευρών είναι 300 ευρώ και συμπληρώνει ότι η εξασφάλιση άδειας είναι πρακτικά αδύνατη.

Αναλυτικά:

Ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν η τακτοποίηση και αποπληρωμή των χρεών της τρέχουσας χρήσης. Απόφαση της Διοίκησης ήταν η αποπληρωμή των παλαιών χρεών ιδίως προς τους πρώην ποδοσφαιριστές να γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή Λουκίνα ήταν η εξαίρεση λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης από την τελεσίδικη δικαστική απόφαση που είχε εις βάρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Η συμφωνία του κ. Παπαδόπουλου με τον παίκτη και με τον δικηγόρο του ήταν σε πρώτο στάδιο η εξόφληση 24.000 ευρώ να καταβληθεί μέχρι τις 26 Ιουνίου σε εβδομαδιαίες δόσεις των δυόμισι χιλιάδων δολαρίων με απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό του παίκτη. Η πρώτη κατάθεση και ανάληψη έγινε την αμέσως επόμενη ημέρα της συμφωνίας, με την πλευρά του παίκτη, δηλαδή την Δευτέρα 8 Απριλίου.

Την Τρίτη 9 Απριλίου ο δικηγόρος του παίκτη κ. Ατλαμάζογλου απλά απαίτησε το ποσό της κάθε δόσης σε ευρώ και όχι σε δολάρια.

Ο κ. Παπαδόπουλος συμφώνησε την συναλλαγματική διάφορα των 300 ευρώ εβδομαδιαίως να την καταβάλει την επόμενη εβδομάδα με την επόμενη δόση.

Ο κ. Παπαδόπουλος φρόντισε να τηρήσει από τη δική του πλευρά τους όρους της συμφωνίας και τώρα εναπόκειται στην πλευρά του παίκτη και του δικηγόρου του να δείξουν τις πραγματικές προθέσεις τους, δηλαδή εάν για το ποσό των 300 ευρώ θέλουν και επιμένουν στην κατάθεση προσφυγής ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου με απώτερο σκοπό την είσπραξη όλου του ποσού των 82.000 ευρώ που πρακτικά είναι αδύνατο και αργότερα την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που συμμετέχει η ομάδας μας.

Στην διάθεση πάντως κάθε ενδιαφερόμενου τίθεται και η απόδειξη κατάθεσης και ανάληψης του ποσού των δυόμισι χιλιάδων δολαρίων από τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα.

Ξεκάθαρη θέση της διοίκησης είναι η πλήρης αποπληρωμή όλων των οφειλών και εξόδων της παρούσας χρήσης βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις οφειλές των παλαιότερων διοικήσεων.

Ως προς το θέμα της επιτήρησης και αδειοδότησης της ομάδος μας η διοίκηση θα ήθελε να ξεκαθαρίσει πως η διαδικασία αυτή είναι πρακτικά αδύνατη για το λόγο ότι όρος και προϋπόθεση είναι η τακτοποίηση όλων των παλαιών χρεών προς το Δημόσιο, ΙΚΑ ποδοσφαιριστές, προπονητές και λοιπούς πιστωτές με ένα συνολικό ποσό που ίσως αγγίζει και τα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες η διοίκηση συνεχίζει επίμονα τον αγώνα για την αδειοδότηση της ομάδος μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x