Ιταλία

«Ηρεμία» βλέπει ο Σεφτσένκο στη Μίλαν

Ηρεμία βλέπει ο Αντρέι Σεφτσένκο στη Μίλαν μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και δηλώνει ανυπόμονος για το προσεχές ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αντρέι Σεφτσένκο για τα τεκταινόμενα στη Μίλαν, σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε στο «Sky Italia». Ο Ουκρανός, πρώην επιθετικός των «ροσονέρι», βλέπει ηρεμία στην ομάδα μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας και ανυπομονεί για το κυριακάτικο ντέρμπι της Serie A, μεταξύ της παλιάς του ομάδας και της Ίντερ.

Η ομάδα του Μιλάνου διένυσε μια αρκετά περίεργη χρονιά πέρυσι, υπό το καθεστώς του Γιονγκχόνγκ Λι, όμως πλέον άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και «κοιτάζει μπροστά», με τους Λεονάρντο και Πάολο Μαλντίνι να έχουν αναλάβει το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

«Υπάρχει ηρεμία με τον νέο ιδιοκτήτη», υποστήριξε ο Σεφτσένκο. «Η διοίκηση άλλαξε, Ήρθαν οι Πάολο Μαλντίνι και Λεονάρντο. Μπορώ να δω, «πίσω» από την δουλειά τους, την κατεύθυνση που στοχεύουν να ακολουθήσουν».

Ο «Σέβα», που είναι διαχρονικά ο πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι του Μιλάνου, δήλωσε πως ανυπομονεί για την «κονταρομαχία» των Μάουρο Ικάρντι και Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

«Θα είναι μια όμορφη «μονομαχία», ένα αργεντίνικο ντέρμπι μεταξύ των δύο. Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με αυτόν, αλλά πιστεύω πως ο Ιγκουαΐν έχει πλέον έναν σημαντικό ρόλο, που διευρύνεται και πέρα από το χορτάρι. Η Μίλαν έχει αρκετούς παίκτες χωρίς εμπειρία και πλέον προπονούνται δίπλα σε έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Γιουβέντους και στη Νάπολι.

Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που μπορεί να δώσει αρκετά στην ομάδα και να βοηθήσει τους υπόλοιπους παίκτες να εξελιχτούν. Όσο για τον Ικάρντι, έχει βελτιωθεί πολύ και είναι πλέον ένας πλήρης ποδοσφαιριστής, ο ηγέτης αυτής της Ίντερ. Το έδειξε στα δύο πρόσφατα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ: Οταν η ομάδα του δυσκολεύτηκε, πέτυχε τα γκολ της νίκης
».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x