Γερμανία

Ήρθαν… στα χέρια Μπόατενγκ και Γκορέτσκα στην προπόνηση της Μπάγερν! (pics)

Ο Γκορέτσκα… σήκωσε στον αέρα τον Μπόατενγκ στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου κι εκείνος «απάντησε» με χειροδικία για να τους χωρίσει ο Λεβαντόφσκι!

Άναψαν τα αίματα στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου, με ένα πολύ σοβαρό περιστατικό να λαμβάνει χώρα στη Ζέμπενερ Στράσε ανάμεσα σε Λεόν Γκορέτσκα και Ζερόμ Μπόατενγκ, σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Bild».



Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώτος, φανερά εκνευρισμένος, ζήτησε πέναλτι σε ένα παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Ο Τόμας Μίλερ προσπάθησε να του εξηγήσει την κατάσταση, ο Γκορέτσκα του έκανε μια χειρονομία «μπλα, μπλα, μπλα», με τον Μίλερ να μην απαντάει αλλά να το κάνει ο Μπόατενγκ αντ’ αυτού…



Ωστόσο, δέκα λεπτά μετά, στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος των Βαυαρών, ο Γκορέτσκα πήγε πολύ δυνατά πάνω στον Μπόατενγκ χωρίς η μπάλα όμως να βρίσκεται στα πόδια του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον… φιλοδωρήσει με ένα «γεμάτο» χτύπημα στο πρόσωπο!



Ο Γκορέτσκα έπεσε στο έδαφος, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήγε άμεσα να… σβήσει την «φωτιά», τραβώντας πίσω τον Μπόατενγκ ενώ και ο Χάνσι Φλικ επενέβη, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε την «έκρηξη» του Μπότενγκ. «Η μπάλα ήταν μακριά και έρχεται με τέτοια δύναμη! Τι στον διάολο είναι αυτό;», ήταν τα λόγια του Γερμανού στόπερ.



Την ίδια ώρα, τόσο ο Μίλερ όσο και ο Μικαέλ Κιζάνς θέλησαν να… νουθετήσουν τον Γκορέτσκα. «Πάντα τα ίδια σκατά με εσένα», φώναξε ο πρώτος… Και κάπου εκεί, το σκηνικό έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο οι δύο πρωταγωνιστές να απολογηθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x