Μαθαίνοντας από τα λάθη και προσπαθώντας να τα διορθώσει εγκαίρως για τη νέα αγνωστική σεζόν, η Ρεάλ με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, αφού ολοκλήρωσε την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν, θέλει να φέρει και τον Εντέν Αζάρ το καλοκαίρι με ποσό που θα ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Βέλγος αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ενίσχυση των πρωταθλητών Ευρώπης στην επίθεση και αναμένεται να είναι αυτός που θα ηγηθεί στο γήπεδο. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Sun», έχουν γίνει ήδη επαφές από την Μαδρίτη με την Τσέλσι, μια μέρα πριν γίνει γνωστή η επιστροφή του «Ζιζού» στη «βασίλισσα».

Ο αλληλοσεβασμός που τρέφουν μεταξύ τους Ζιντάν και Αζάρ ενδέχεται να αποτελέσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του θέματος, καθώς στο παρελθόν και οι δύο σε δηλώσεις τους έχουν αποθεώσει ο ένας τον άλλο.

«Όλοι γνωρίζουν το σεβασμό που τρέφω για τον Ζιντάν ως παίκτη, αλλά και ως προπονητή. Είναι το είδωλο μου. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον, όμως με σιγουριά το να αγωνίζεσαι κάτω από τις οδηγίες του είναι ένα όνειρο», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στο παρελθόν ο σούπερ-σταρ της Τσέλσι.

Επιμέλεια: Γιάννης Μιχαηλίδης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ