Ισπανία

Ίσκο για Κριστιάνο: «Δεν μπορούμε να κλαίμε για κάποιον που δεν ήθελε να είναι εδώ»

Ο Ίσκο στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Πλζεν στήριξε τον Λοπετέγκι, καταμέρισε σε όλους τις ευθύνες για την τωρινή κατάσταση της Ρεάλ ενώ τοποθέτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο παρελθόν.

Άκρως αποκαλυπτικός ο Ίσκο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα με την Πλζεν, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «MARCA» έσπευσε να προστατέψει τον προπονητή του, να μοιραστεί την ευθύνη με τους συμπαίκτες του και ότι η Ρεάλ πρέπει να αφήσει πίσω της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, εξέφρασε την πίστη του στον προπονητή του ενώ επισήμανε ότι η Ρεάλ, τις λύσεις στα προβλήματά της θα τις βρει μόνη της και όχι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Όλοι μας εμπιστευόμαστε τον Γιούλεν Λοπετέγκι και την δουλειά του. Δεν μπορούμε να βρούμε την λύση εκτός του συλλόγου, η λύση βρίσκεται εντός των αποδυτηρίων. Δεν μπορούμε να κλαίμε για κάποιον που δεν ήθελε να είναι εδώ».

Όσον αφορά την κριτική που δέχεται ο Λοπετέγκι και τις ευθύνες, υποστήριξε, «Είμαστε οι πρώτοι που επιστρέφουμε στα σπίτια μας πολύ στεναχωρημένοι. Η ευθύνη ανήκε σε όλους μας, όχι μόνο στον προπονητή μας. Γνωρίζουμε, καλύτερα από τον καθένα την ατμόσφαιρα εντός των αποδυτηρίων. Θα ήταν τρέλα να τον διώξουμε (Λοπετέγκι), πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει. Θα πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο και στους εαυτούς μας, όχι μόνο στον προπονητή. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική σεζόν».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x