Ισπανία

Ίσκο: «Θα ήταν τρελό να απολυθεί ο Λοπετέγι, αφήστε τον να δουλέψει»

Την απόλυτη στήριξή του στον Χουλιέν Λοπετέγι εξέφρασε ο Ίσκο, κατηγορώντας ανοιχτά τα Μέσα πως προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στην ομάδα.

Το μέλλον του Χουλιέν Λοπετέγι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μόνο σίγουρο δεν είναι μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Ίσκο να μιλάει για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες για την πιθανή αποχώρηση του 52χρονου τεχνικού από τον πάγκο της «βασίλισσας».

Ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στήριξε ανοιχτά τον προπονητή του, κατηγορώντας παράλληλα τα Μέσα πως προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ενώ έθεσε τους συμπαίκτες του προ των ευθυνών τους.

«Δεν πιστεύω πως τα Μέσα έχουν τη δύναμη να απολύσουν τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Το κλίμα αμφισβήτησης που προσπαθείτε να δημιουργήσετε στα αποδυτήριά μας, δεν υπάρχει. Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και σε όσα έχουμε καταφέρει. Ο προπονητής έχει την υποστήριξη όλων μας», τόνισε αρχικά για τη φήμες περί απόλυσης του Λοπετέγι και συνέχισε λέγοντας:

«Θα ήταν τρελό να απολυθεί. Πρέπει να τον αφήσετε να δουλέψει. Αν απολύσετε τον προπονητή, θα πρέπει να μας απολύστε όλους μας, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που βρισκόμαστε στο γήπεδο. Αυτό έχει να κάνει με όλους μας, όχι μόνο με τον προπονητή. Ιστορικά, αυτοί που μας κριτικάρουν επιστρέφουν με "την ουρά στα σκέλια" μόλις κερδίζουμε το Champions League», ήταν τα λόγια του 26χρονου μεσοεπιθετικού της «βασίλισσας».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x