Αγγλία

Ισλανδός αμυντικός «γυάλισε» στις Τότεναμ και Λέστερ

Στη λίστα των Τότεναμ και Λέστερ ο αμυντικός «ογκόλιθος» της Ισλανδίας, Ράγκναρ Σίγκουρτσον, που έχει τραβήξει τα βλέματα πάνω του με τις εμφανίσεις του στο Euro.

Εξαιρετική είναι η παρουσία του Ράγκναρ Σίγκουρτσον στα γήπεδα της Γαλλίας, με τον στόπερ των Ισλανδών να εμφανίζεται ως «μήλον της έριδος» τόσο για την Τότεναμ όσο και για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ.

Οι πρωταθλητές, έχουν μπροστά τους την πρόκληση του Τσάμπιονς Λίγκ και ο προπονητής της ομάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι, επιθυμεί να προσθέσει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.

Ο Ρόμπερτ Χαθ και ο Βες Μόργκαν είναι σε πρώτο πλάνο για την άμυνα τη στιγμή που έχει ήδη αποκτηθεί ο Λουίς Ερνάντες ως ελεύθερος απο τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η παρουσία όμως του Σίγκουρτσον στο Euro φορώντας τη φανέλα της Ισλανδίας έκανε τον Ρανιέρι να αλλάξει τις προτεραιότητες του τοποθετώντας τον στη κορυφή της μεταγραφικής του λίστας.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Τότεναμ που έχει λίγες λύσεις στα στόπερ και θέλει να προσθέσει ποιότητα στα μετόπισθεν.

Οι «σπερς» έχουν σταμπάρει τον Σίγκουρτσον και θεωρούν πως πρόκειται μια εφικτή λύση με λίγα χρήματα καθώς κοστίζει περίπου 5 εκατ. ευρώ.

O Σίγκουρτσον αγωνίζεται στη Ρωσία για λογαριασμό της Κράσνονταρ απο το 2014 έχοντας 56 συμμετοχές με 2 γκολ.

Ξεκίνησε τη καριέρα του απο την ισλανδική Φιλκίρ, ενώ απο το 2007 ως το 2011 έπαιζε για λογαριασμό της Γκέτεμποργκ. Πρίν τη Κράσνονταρ μεσλάβησε μια «γεμάτη» διετία στην Κοπενχάγη.

Παράλληλα έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του (Κ-17, Κ-19, Κ-21 και απο το 2007 με την εθνική ομάδα των ανδρών).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x