Europa League

Ισοπαλία-έπος για τον Απόλλωνα των 10 παικτών με την Έβερτον!

Αυτό ήταν άθλος! Ο Απόλλων Λεμεσού σόκαρε την Έβερτον στο «Goodison Park», καθώς αν και έπαιζε με 10 παίκτες πήρε το βαθμό (2-2) με κεφαλιά του Γιούστε στο 88’ και έχει ακόμα δικαίωμα στο όνειρο.

Αυτός ο Απόλλωνας έχει ψυχή και δίκαια γράφει ιστορία!

Η ομάδα της Λεμεσού δίχως να δείχνει ίχνος κόμπλεξ μέσα στην έδρα της πάμπλουτης Έβερτον, απέσπασε βαθμό στην έδρα της Έβερτον (2-2), πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης στο 88' παίζοντας με 10 παίκτες, καθώς δύο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Ρομπέρζ.

Το ματς για τους Κύπριους άρχισε ιδανικά, αφού στο 12' ο Σαρντινέρο κατάφερε να τρυπήσει στην άμυνα των γηπεδούχων και αφού εκμεταλλεύτηκε και τις κόντρες, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Στο 21' όμως ο Απόλλων δέχθηκε με τον πλέον φθηνό τρόπο την ισοφάριση, όταν o Γιούστε γύρισε την μπάλα στον Βάλε, ωστόσο η πάσα του ήταν εντελώς λανθασμένη, με τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Στο 66' η Έβερτον στάθηκε και πάλι τυχερή, αφού έπειτα από κόντρες, ο Βλάσιτς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Βάλε και δεν αστόχησε, οδηγώντας την ομάδα του σε πλήρη ανατροπή του σκορ.

Ωστόσο, όπως απέδειξε και κόντρα στη Λιόν, ο Απόλλων δεν το έβαλε κάτω και στο 88' παρά την αποβολή του Ρομπέρζ, ο Πέδρο γέμισε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από εκτέλεση φάουλ και ο Γιούστε... ρέφαρε το λάθος του στο 1-1 και έκανε το 2-2, χαρίζοντας έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του, που επιπλέον παραμένει αήττητη στον όμιλο, μετά την ισοπαλία με τη Λιόν.

Τα γκολ από το 2-2 της Έβερτον με τον Απόλλωνα Λεμεσού:



Λιόν-Αταλάντα 1-1



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:

Λιόν-Αταλάντα 1-1
(45’ Τραορέ – 57’ Γκόμεζ)

Έβερτον-Απόλλων Λεμεσού 2-2
(21’ Ρούνεϊ, 66’ Βλάσιτς – 12’ Σαρντινέρο, 88’ Γιούστε)

Η βαθμολογία

1. Αταλάντα 4 (4-1)
2. Απόλλων Λεμεσού 2 (3-3)
3. Λιόν 2 (2-2)
4. Έβερτον 1 (2-5)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Έβερτον – Λιόν
Αταλάντα – Απόλλων Λεμεσού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x