Αγγλία

Ισοπαλία με... δύο χαμένους στο Γουότφορντ!

Τα δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετά για την Άρσεναλ, που πλήρωσε τα… παιδικά της λάθη και ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γουότφορντ η οποία έχασε τα... άχαστα στην επανάληψη!

Και… πάλι καλά λέει η Άρσεναλ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γουότφορντ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής στην Premier League, αφού παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων μπορούσε στο τέλος ακόμα και να χάσει τον ένα βαθμό…

Στις αρχικές 11άδες των δύο αντιπάλων βρέθηκαν και δύο «δικοί μας», ο Χοσέ Χολέμπας από την μια πλευρά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την άλλη, με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στο 78ο λεπτό και τον δεύτερο να βγάζει όλο το 90λεπτο.

Μόλις στο 11’ ο Λένο… απογειώθηκε για να «βγάλει» το σουτ του Κλέβερλι, την πρώτη καλή στιγμή για τις «σφήκες», που είδαν τον Κίκε Φλόρες να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους για δεύτερη φορά, αλλά ανεπιτυχώς.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν διστακτικοί στο ξεκίνημα, ωστόσο πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό, με το δεύτερο μόλις σουτ στον στόχο και την προσπάθεια του Κολάσινατς που κατέληξε σε ασίστ για τον Ομπαμεγιάνγκ και το 0-1!



Τρία λεπτά μετά, λίγο έλειψε να έρθει το 0-2, αλλά η σέντρα σουτ του Οζίλ πέρασε ανεκμετάλλευτη. Κάτι που δεν συνέβη, όμως, στο 32’ όταν και η Άρσεναλ έπαιξε… total football, με τους παίκτες της να αλλάζουν… 20 πάσες, προτού ξανά ο Ομπαμεγιάνγκ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ, κάνοντας το 0-2!



Μια κακή εκτίμηση του Γκεντουζί στο 36ο λεπτό έδωσε τη δυνατότητα στον Ντεουλοφέου να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Λένο κατάφερε ξανά να κρατήσει στο μηδέν την Γουότφορντ.

Στην επανάληψη, ένα ακόμα εύκολο σφάλμα του Γκεντουζί με το… καλημέρα, οδήγησε στην απώλεια της μπάλας μέσα στην περιοχή και το σουτ του Χιούζ που πέρασε ελάχιστα άουτ…

Τελικά, ήταν ένα… παιδικό λάθος του Παπασταθόπουλου αυτή την φορά που επέτρεψε στον Ντεουλοφέου να κλέψει και τη μπάλα να φτάσει στα πόδια του Κλέβερλι, ο οποίος με δυνατό σουτ από την περιοχή μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2 μόλις στο 53’!

Με το μομέντουμ υπέρ της, η Γουότφορντ έψαξε με μεγαλύτερη… θέρμη την ισοφάριση και θα μπορούσε να την πετύχει πέντε λεπτά αργότερα, όταν ξανά από εκτέλεση ελεύθερου οι παίκτες της Άρσεναλ έχασαν τη μπάλα, αλλά το σουτ του Ντεουλοφέου ήταν άστοχο...

Το «σφυροκόπημα» της εστίας του Λένο συνεχίστηκε, αλλά οι ωραίες προσπάθειες των Σαρ και Περέιρα, στο 64’ και στο 66’ αντίστοιχα δεν έφεραν το… πολυπόθητο 2-2.

Οι Λονδρέζοι δεν απέφυγαν το… μοιραίο, ωστόσο, αφού ο Περέιρα ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Νταβίντ Λουίζ, στο 80ο λεπτό, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεσή του ένα λεπτό μετά και ισοφάρισε, όπως… αναμενόταν βάση εικόνας του αγώνα!



Μάλιστα, λίγο έλειψε να έρθει και η απόλυτη ανατροπή από πλευράς Γουότφορντ, αλλά το σουτ του Ντεουλοφέου από θέση μέσα αριστερά πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λένο, στο 84’.

Παράλληλα, ο Νταβίντ Λουίζ εξιλεώθηκε για το πέναλτι που έκανε, όταν με κεφαλιά έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Κλέβερλι που κατευθυνόταν προς το τέρμα, αποσοβώντας το 3-2, στο 86ο λεπτό!

Ενώ ο Ντουκουρέ θα μπορούσε να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, όταν έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε την αντεπίθεση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Λένο, μετά την πάσα του Σαρ…

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 3-1
(28’, 40’ Μανέ, 72’ Σαλάχ – 7’ Βίλεμς)

Μπράιτον-Μπέρνλι 1-1
(48' Μοϊπέ - 90+1' Χέντρικ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ 1-0
(8' πεν. Ράσφορντ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 0-1
(66' Τζιενεπό)

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 4-0
(10' 23' Σον, 21' αυτ. Φαν Άανχολτ, 42' Λαμέλα)

Γουλβς-Τσέλσι 2-5
(69' αυτ. Έιμπραχαμ, 85' Κουτρόνε - 31' Τομόρι, 34' 41' 56' Έιμπραχαμ, 90+6' Μουντ)

Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι 3-2
(18' ΜακΛιν, 28' Κάλντγουελ, 50' Πούκι - 45' Αγουέρο, 88' Ρόδρι)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Μπόρνμουθ-Έβερτον 3-1
(23', 72' Κ. Γουίλσον, 67' Φρέιζερ - 44' Κάλβερτ-Λιούιν)

Γουότφορντ-Άρσεναλ 2-2
(53' Κλέβερλι, 81' πεν. Περέιρα - 21', 32' Ομπαμεγιάνγκ)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου
Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ 22:00

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ (22:00)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Λέστερ-Τότεναμ (14:30)
Μπέρνλι-Νόριτς (17:00)
Έβερτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ (17:00)
Νιούκαστλ-Μπράιτον (19:30)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς (16:00)
Άρσεναλ-Άστον Βίλα (18:30)
Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x